2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 35 پست
عزیزدلم برای چی نینی روبستری کردی دستگاه میگرفتی می اوردی خونه بعدم نزاری سوراخ سوراخش کنن لازم نیست ...

خدا منو بکشه...آزمایشگاه خصوصی بردم از کف پاش گرفتن آزمایش

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیلی ناستر سنج ها که رو پیشونی میذارن دقیق نیس و گاهی تا ۲ شماره پایین نشون میده پسر منم خیلی سوراخ سوراخ شد هنوزم رو دست کوچولوش بعد از ۴۰ روز جاش مونده ولی برا سلامتی خودش لازمه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
آجی زردی فقط تو چشماشه و گونه هاش...اونم نه خیلی...عددش هم ۷...حالا میترسم نکنه باز بره بالای ۱۰ و ب ...

تا یه ماه بچه یه کم زرد باشه طبیعیه مهم اینه رسیده زیر ده فقط بهش شیر زیاد بده که زودتر دفع کنه

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
آجی زردی فقط تو چشماشه و گونه هاش...اونم نه خیلی...عددش هم ۷...حالا میترسم نکنه باز بره بالای ۱۰ و ب ...

٤٨ساعت بعد از اخرين بار تكرار كن

ولي بالانميره اصولا

مگررررر عفونت ادراري و تيروئيد

خدا منو بکشه...آزمایشگاه خصوصی بردم از کف پاش گرفتن آزمایش

عزیزم خدانکنه اشکالی نداره گلم ازاین بعد حواست باشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خودمم عرق کاسنی و شاطره و خاک شیر میخورم...بخدا دیگه موندم چیکار کنم...چشماش زرده

شیرخشک حتمابهش بده زود به زود.از این لامپها کرایه کن از لوازم پزشکی،بچه رو بذار زیرش،نگران نباش

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
قرص چی؟؟اسمش چیه؟

یادم نمیاد یه قرص ریزی بود متخصص نوزادادن براش نوشت تا یه مدت بعدش مصرف کنه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خودمم عرق کاسنی و شاطره و خاک شیر میخورم...بخدا دیگه موندم چیکار کنم...چشماش زرده

الکی بستری کردن پسر من با زردی سوزنده تو خونه دستگاه گذاشتن حاضر نشد بیشتر از یک شب  زیرش بره اخر از گوشش حجامت کردیم تا خوب بشه

شیربز جاما زیاده.از مامانم میپرسم ببینم بجز شیر بز از چه شیری میشه استفاده کرد البته لبنیاتیها رو بسپارید شاید بیارن ....اگه روستا نزذیکتون هست اونا دارن

یادم نمیاد یه قرص ریزی بود متخصص نوزادادن براش نوشت تا یه مدت بعدش مصرف کنه

.اسه بچه منم اون قرص رو نوشت بهش میدادم با شیرم حل میکردم خیلی خوب بود

عزیزم شیرخشت با عرق کاسنی حل کن بخور دوتا قطره هم به نی نی بده زردی دختر منم رو 12 بود نه تو دستگاه گذاشتم نه بیمارستان بستری شد آوردمش خونه تند تند بهش شیر دادم ترنجبین میخوردم. لیموشیرین. هندوانه. خاکشیر با عرق کاسنی و عسل. اینارو میخوردم. هرروز روزی 3 بار با یه دستمال تمیز میزدم به مخلوط ترنجبین و شیرخشت و میکشیدم به پیشونی و پشت گوش دخترم. هرروز بدنشو با عرق کاسنی ولرم میشستم. توی 5 روز زردیش اومد پایین و اومد رو 7.

عزیزم سمت قرص نرو هیچ فوق تخصص نوزادانی تجویزش نمیکنه مگر بیلی روبین بالای ۲۰ باشه ولی متخصص کودکان مثل آب خوردن تجویزش میکنه.

اون قرص اسمش فنوباربیتال هست برای سرع و تشنج استفاده میشه خیلی خطرناکه.

زردی ۷ برای هفته دوم ببعد هیچ مشکلی نیست بالاتر نمیره 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀