2777
2789
۱۱سال به هر شکلی خیانت گرفتم از زن متاهل گرفته تا رفسق صمیمیم و دختر داییم هیچ کدوم انگشت کوچه منم ن ...

چقدرر بددد😐از اونایی که بهت خیانت کردن بگم اصلا اهمیتی بهشون نده سعی کن روحیه قوی داشته باشی تا بسوزن

و مامانتم واقعا ناراحت شدم خدارحمتشون کنه روحشون شاد 🙃❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من به آرزوهام رسیدم و الان معلمم

یک ازدواج عالی نصیبم شد و آنقدر شوهرم منو دوست دااااااره و منم دوسش دارم ولی اون بیشتر 😁 و کلی خوشبختیم با بچه های سالم و صالح 😁

بعد پول حلال زیاری در میارم به طوری که امسال اولین هدیه برای خانوادم گرفتم اونم ماشین برای بابام😂

برای مامانمم و خودمم طلا 😂 برای داداش و آبجی و خودمم خونه 😂

خلاصه که این حرفا برگرفته از خیالات من هستن

شما دعا کنید شاید برآورده بشه این خیالاتم 🙂

خب من به آرزوهام رسیدم و الان معلمم یک ازدواج عالی نصیبم شد و آنقدر شوهرم منو دوست دااااااره و منم د ...

اول که خوندم واقعا ذوق کردم تا وقتی رسیدم به خط اخر💔

خواهری انشالله به همه چی برسی ببین تا تلاش نکنی هیچی نمیشه ولی وقتی تلاش کنی به چیزایه غیر ممکنم میرسی

اول که خوندم واقعا ذوق کردم تا وقتی رسیدم به خط اخر💔خواهری انشالله به همه چی برسی ببین تا تلاش نکنی ...

انشاءالله، الهی آمین

و چقدر خوب برای خوشبختی فرده دیگه ای ذوق کردی ، امیدوارم همیشه همینجوری خوب و مهربون بمونی و این حرفت که گفتی ذوق کردی بهم حس خوبی داد 🙂

اول که خوندم واقعا ذوق کردم تا وقتی رسیدم به خط اخر💔خواهری انشالله به همه چی برسی ببین تا تلاش نکنی ...

در حال حاضر که مجردم 😂

هیچ شغلی هم فعلا ندارم و ...

اما خب خداروشکر بازم

همین که امروز زندم و میتونم برای رسیدن به آرزوها و هدفام تلاش کنم و خدا بهم فرصت داده

ازش ممنونم

من خودم واقعا خیانت از دوست دیدم ببینید من با پسر خالم ۴ سال بود حرف میزدم و دوسش داشتم

این دوست خیانتکارما میرفته با اکانتایه فیک و.. پشت سرمن به اکسم بد میگفته

و اینجور شد که بین ما شکراب شد

و ما سرد شدیم و بگم خانواده ها از ارطبات ما خبر داشتن و اینجور شد کلا ما کات کردیم

من کلا افسرده شده بودم ولی بخاطر لجم با پسرعموش ازدواج کردم الان واقعا زندگی خوبی دارم ولی بازم بخاطر گذشته ناراحتم

از این عفریته ها همه جا هست خدا لعنتشون کنه😑😡

اره بخدا زندگیمو خراب کرد ولی دو سال قبل بخاطر تصادف فوت کرد نمیخام بی احترامی کنم بهش ولی حقش بود الان پسرخالم اصلا رفت امدی با ما نداره و کلا پشیمونه که به حرفش گوش داده ولی من با کسی که دوسم داره ازدواج کردم ولی واقعا زندگی خوبی دارم کنار همسرم و بچم ولی بخاطر این ناراحتم که پسرخالم افسرده شده وهمین

اره بخدا زندگیمو خراب کرد ولی دو سال قبل بخاطر تصادف فوت کرد نمیخام بی احترامی کنم بهش ولی حقش بود ...

هر کسی خربزه بخوره پای لرزشم میشینه

حالا که به حرف کسی که پشت کسی که دوسش داشته گوش داد باید پیامدشم تجربه کنه ولی مطمئنم قوی برمیگرده

خداروشکر زندگیت قشنگه عزیزم پایدار باشین🤍

هر کسی خربزه بخوره پای لرزشم میشینه حالا که به حرف کسی که پشت کسی که دوسش داشته گوش داد باید پیامدشم ...

اره واقعا ولی از ته دلم براش ارزو میکنم زندگی خوبی درست کنه و خوشحال باشه چون اونم گول حرفایه اونو خورد ولی به هرحال انشالله خوب بشه

مرسی عزیزم