2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 42 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رلم ک خوابید

خودمم بیدارم حالا

اون ی ساعت دیگه بیدار میشه، میره سرکار

منم فکر کنم تا اون بیدار شه من میخوابم

من خواب اون بیدار

اون بیدار من خواب

حالا اگ ازدواج کردیم چیمیشه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖

رلم ک خوابیدخودمم بیدارم حالااون ی ساعت دیگه بیدار میشه، میره سرکار منم فکر کنم تا اون بیدار شه من م ...

عه مهیار، 19 سالشه کارش چیه

تا اطلاع ثانوی کاربری دست دو نفر هست، با تشکر💖فعلا کاربری بیشتر دست منه التماس میکنم هی قبلیارو نگید هزار بار توضیح دادم که اونا برای من نیس، بخدا نیس😫

پارتنرم شب اسپرسو سینگل خورونده بهم(درحالی که توو ترک اعتیاد به کافئین بودم) دیگه الان خودش گرفته خو ...

بیدارش کن

تا اطلاع ثانوی کاربری دست دو نفر هست، با تشکر💖فعلا کاربری بیشتر دست منه التماس میکنم هی قبلیارو نگید هزار بار توضیح دادم که اونا برای من نیس، بخدا نیس😫

حلیم میپزم برای صبونه

وای چه کدبانو

مرض جدید گرفتم حال کل خانواده بده

برام دعا کنید

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

گوشم درد میکنه

چرا