2777
2789
عنوان

مشاوره از همکده

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 30 پست
یعنی چندین جلسه بخوام زنگ بزنم جواب میدن؟یا فقط یبار ؟چون میگید رایگانه پرسیدم

آره چندین جلسه هم جواب میدن . مثلا شما با یک مشاور که کارش رو پسندیدین مطرح میکنید که می خواهید درمانتون ادامه دار باشه و ایشون هم شیفت خودش رو بهتون اعلام میکنه و سر ساعت شیفتشون زنگ میزنید و ادامه میدین

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

به نظرم با سامانه های تلفنی رایگان مثل ۴۰۳۰ و ۱۴۸۰ دیگه برای چی آدم باید پولش رو برای مشاوره تلفنی های گرون هدر بده ؟!

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من ۱۰ تومن هزینه کردم همش گوش کرد فقط میگفت این جلسه چه مشکلاتی داری بگو ، هیچوقت راهنمایی نکردن فقط انگار پشت تلفن میخوابن ، ۳ ماهه حتی یه جلسمم مونده دیدم فایده نداشت اعصاب خودم خورد میشه ول کردم هی پشت سرهم هنوزم زنگ میزنن که عزیزم بخاطر زندگیت ادامه بده مشاورتو تا زندگیت خراب نشده اینقد واریز کن دوباره شارژ بشه جلساتت ،دیگه خیلی وقتا انقد زنگ میزنن خاموش میکنم گوشیو اگه میخوای پولتو دور بریزی اوکیه برو واگرنه بنظرم خودت با عقل خودت پیش بری بهتره ،نیازی هم به این مشاورا نیست

وای چقدر خوب. مشاوره هاشون خوبه ؟شما خودتون مشاوره گرفتین ازشون؟

بله من خودمم مشاوره گرفتم توی دوران جنگ .خیلی خوب و صبور و باحوصله و حرفه ای مشاوره میدادن

۱۴۸۰ رو نشنیده بودم. اونم مثل ۴۰۳۰هست؟کدومش بهتره؟

هردوشون خوبن ولی راستش ۱۴۸۰ رو تا حالا خودم مشاوره نگرفتم . فقط شنیدم .

۱۴۸۰ از طرف بهزیستی هست .

ممنونم خیلی کمکت مفید بود

خواهش میکنم 🌸 ان شاالله موفق باشید

چقدر بد.مشاوره همکده رفته بودین یا جای دیگه؟

همکده ، تلفنی بود ، یعنی یه درصد هم روی من هیچ تاثیری نزاشت ، اصلا چیزی نمیگفتن ، میگفتم با شوهرم مشکل دارم ،درباره کتک زدناش و اینا میگفت ، برگشته میگه مشکلاتتو رو کاغذ بنویس پارش کن بزار اروم شی 😐

هردوشون خوبن ولی راستش ۱۴۸۰ رو تا حالا خودم مشاوره نگرفتم . فقط شنیدم . ۱۴۸۰ از طرف بهزیستی هست .

من الان به ۴۰۳۰ زنگ زدم وقتی نوبتم شد گفت پیام خودرابگذارید و #را فشار دهید .من اینکارو کردم گفت پیام شما ضبط شد . بعد دیدم تماس قطع شد.

من الان به ۴۰۳۰ زنگ زدم وقتی نوبتم شد گفت پیام خودرابگذارید و #را فشار دهید .من اینکارو کردم گفت پیا ...

عجیبه ! من بعد جنگ دیگه زنگ نزدم که بدونم روالشون چطور شده...

ساعت های دیگه ی روز مثلاً ساعت اداری ۱۲ ظهر و اینا هم زنگ بزنید ببینید چجوریه