2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنج برا کسایی ک سفیدن تیرگی اونجا بیشتر تو چشمه تا کسایی ک سبزه و گندمین

اره دقیقا🫠بخوام شبیه کنم شکلات بین برف

ولی من زیاد برام مهم نیست😁

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

کشاله ران که تیره نیست خود بیکینی هم تیره نیست داخلیش تیره س که طبیعیه.اما لیزر خیلی کمک میکنه به روشن شدن

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

نوره بزن و اگه میخوای سفیدبشه سدر با آب خیارقاطی کن هفته ای ۳باربذارسفیدمیشه

عزیز چقدر خیار با چقدر سدر؟ خیارو رنده کنیم یا چیز دیگ نیازه عشقم؟ ببخش چون نیاز دارم میشه روشش رو کامل بگی بم واست صلوات میفرستم

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
اره دقیقا🫠بخوام شبیه کنم شکلات بین برفولی من زیاد برام مهم نیست😁

ینی در این حد تناقض ؟

حالا من سبزم یجام برنز یجام گندمیه هرجام یه رنگه همیشه دوس داشتم سفید باشم حد اقل دستام و گردنم سفید باشه اینقدرر دوس دارم ک نگو😢

ولی مزیت گندمی و سبزه بودن اینه یه رنگه میاد یکم ملو تیره تر میشه😂😂 تناقضش کمه برا همین خیلی تو چشم نمیاد

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

طبیعیه باید از کرمای سفید کننده بزنی.

تاثیرداره

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن