2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 4713 بازدید | 780 پست
وااآاااا بگو ن اشتباه گفتی ،🤣🤣.... ولی بگو ما پولدار نیستیم ادعا هم نداریم از طبقه منفی هم هستیم ...

طبقه اجتماعی نه من نه تو نه هیچکسی به هیچکس ارتباطی نداره افسون جان

قلمرو گنجشگ های نا آرام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسون کافره به اون دنیا اعتقاد ندارهوقتی گرز داغ به ماتحتش فرو کردن برای نبردن هاجر به شمال و اون جا ...

من فقط روزی وندیارغ میشیینم فک میکنم چرا تو.رو اوردم این سایت نفهمیدم اخرش کلی سس شعر بار خودم میکنم میرم عوضضضضضضییییییییییی مگ نبینمت

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

ن اخه فک میکنه من اهل پزم برا شماها اولا ک چیزی برا پز ندارم دوما باشماها راحتم دیگ اگ حرفی میزنم یا چیری میگم.... برا چی نمیرم تاپیکا دیگ .... جمع رفیق های خودمه ...

ن اخه فک میکنه من اهل پزم برا شماها اولا ک چیزی برا پز ندارم دوما باشماها راحتم دیگ اگ حرفی میزنم یا ...

این چیزا رو توضیح نده ما خودمون میدونیم

خودمون هم بهت گفتیم شرح حال بده پس نیاز نیست بگی

پز هم بده برامون منو چری که حالش میبریم

قلمرو گنجشگ های نا آرام

مریم اون بنده خدا بود زاویه داشتم باهاش سر پروفایل زنگ زده امین میگ چرا نگفتین منو بچهامم باشما بیایم ویلا مجانی بود... اخه ادم چقدددد پرو باشه اونقد چیز میز ب من گفته بعد پاشه بیاد ویلا مجانی فک فامیلا من ...مگه داریم مگ میشه

این چیزا رو توضیح نده ما خودمون میدونیم خودمون هم بهت گفتیم شرح حال بده پس نیاز نیست بگی پز هم بده ب ...

من ی پز داشتم ک اونم پرید رفت هق هق ،🤣🤣🤣 دیگ عکسام امضا نداره فیکن ،🤧🤧🤧🤧امین منو بی پززز کرد

مریم اون بنده خدا بود زاویه داشتم باهاش سر پروفایل زنگ زده امین میگ چرا نگفتین منو بچهامم باشما بیای ...

😳😳😳😳😳😳😳 بگو که دروغ گفتی

بگو که بهش گفتین برو 💩 بخور

چقدر اینا پر رو تشریف دارن

قلمرو گنجشگ های نا آرام

😳😳😳😳😳😳😳 بگو که دروغ گفتی بگو که بهش گفتین برو 💩 بخور چقدر اینا پر رو تشریف دارن

ب قرررران مریم .... اصلا شوک شدم..... همشم میگف کی برمیگردین منم بیام سریع امینم گف من فردا مشهدیم ... باروم نمیشه چجوری بعضیا اینقد پرواننننن