2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 4283 بازدید | 723 پست
من یک پسرخاله دارم هم سن خودمه قبل از ازدواج خب باهم حرف میزدیم بعد از عقدم میگفت اگه نزاره با من حر ...

خخخخ بنده خدا روح پدرش شاد میشه با فحش🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

دارم برات حالا نمیتونم بیام سایت

نمی تونی داشته باشی برای الهام

چوب میکنیم توی آستینت☹🤕

@مادریاسام برای شروع خوب بود این فحش؟

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5 ساعت پیش زدی که 😑 به حرف راحته

این بنده خدا منو ریپ میزنه هی میگ مسافرت کل ایران فهمیدن ب این بگو شمال برا من خاله بازیه تمام ایل تبارم اونجاست عمو عمه تمام فک فامیل بابام.... نمیدونه بدونه شمال پز نیس اونم برا من.....فقط چون با شماها یکسر تو چتم اینجا شرح حال میدم ک نخواد پییوی تک تکتون بگم کجام و چخبر....این نمیدونه این وسط تاپیک افتاده نمیدونم چی میخواد

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

نمی تونی داشته باشی برای الهام چوب میکنیم توی آستینت☹🤕@مادریاسام برای شروع خوب بود این فحش؟

عالی بود با همین فرمون بری جلو کل اسرارت کف سایت پهنه😂😂😂

البته اگر همچین کنه کا اسرارش رو کف سایت که سهله کف محله هاجر و باباش پهن میکنم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

خخخخ بنده خدا روح پدرش شاد میشه با فحش🤣🤣

بخدا حالا انقدر فحش میدم به محسن میگه بدبخت سرت کلاه گذاشتیم اینو بهت انداختیم حالا هم دوتا بچه داری دست و پات زنجیره نمیتونی هم فرار کنی

این بنده خدا منو ریپ میزنه هی میگ مسافرت کل ایران فهمیدن ب این بگو شمال برا من خاله بازیه تمام ایل ت ...

برار ولش کن ارزشش رو نداره که خودتو ناراحت کنی

ها بخداا ولی خوشگلن غذا خوردنت میاد خخخخ بیا پیشی ملوسه ببین

احساس میکنم در جلورو خوب نبستی

این دفعه محکم ببند 🌝😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اخه فک میکنه شمال پزه...نمیدونه من خونه دومم اونجاس

منم شاید برم اخر ماه با تور میخام برم

اما شانسم ابجیم بنایی دارن نمدونم سام رو نگه میداره با این شرایط یا نه

این بنده خدا منو ریپ میزنه هی میگ مسافرت کل ایران فهمیدن ب این بگو شمال برا من خاله بازیه تمام ایل ت ...

شما پیامای اون مثل قبل ندید بگیر

عکس بذار لذت ببریم از خوشحالیت

اونم بذار کنار حاجر🤣

قلمرو گنجشگ های نا آرام

ن بستس ،🤣

خوب نبستی 😁😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥