2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 703 پست
خوبه بیا گمشو بسه دیگه هاجر عاینکی جونش به لبش رسید

جونش به لبش رسیده ک هیچی

دایره لغاتش واسه لعن و نفرین به ته دیگ رسیده دیگه داره از کلمات تکراری استفاده میکنه

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم تعریف میکنی انگیزه م بیشتر میشه واسه تحلیل و البته واسه تخریب بیشترررر

خخخ باقدرت ادامه بده

منم کنارتم

البته پشتمم

قایم میشم اون پشت مشت ها

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

خخخ باقدرت ادامه بدهمنم کنارتمالبته پشتمم قایم میشم اون پشت مشت ها

بابا هرچی دلت میخاد بهش بگو

دستش ک بهت نمیرسه فقط الکی فحش میده که همه فحش هاشو با یک خودتی خنثی میکنی

بابا هرچی دلت میخاد بهش بگو دستش ک بهت نمیرسه فقط الکی فحش میده که همه فحش هاشو با یک خودتی خنثی میک ...

اگه رازامو بر ملا بکنه چی؟

اگه تاپیک بزنه هر چی میدونه از منو ب همه بگه چی😱

میدونم یه جارو بدن بهش میکنه اینکارو💔

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اگه رازامو بر ملا بکنه چی؟اگه تاپیک بزنه هر چی میدونه از منو ب همه بگه چی😱میدونم یه جارو بدن بهش می ...

نمیگه من میشناسمش

راز منو فقط این میدونه و محسن ممطمنم نمیگه اگر شک داشتم ک منم تا کمر براش دولا میشدم😂😂😂

نمیگه من میشناسمش راز منو فقط این میدونه و محسن ممطمنم نمیگه اگر شک داشتم ک منم تا کمر براش دولا میش ...

عه خوب پس خیالم راحت شد

منبعد خودم فحش بارونش میکنم😂

عه خوب پس خیالم راحت شد منبعد خودم فحش بارونش میکنم😂

الان میاد باز دهنشو باز میکنه فحش میده منم گزارش میزنم نی نی یار تعلیقش کنه دلمون خنک بشه😅

الان میاد باز دهنشو باز میکنه فحش میده منم گزارش میزنم نی نی یار تعلیقش کنه دلمون خنک بشه😅

رفیق فقط خودت

بقیه اداتو در میارن😂🤣🤣🤣🤣🤣

ها بابا هر وقت دلت پر بود نرو دسشویی بیا اینجا برین بهش 😂😂😂

وااای نگو اینجوری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رفیق فقط خودتبقیه اداتو در میارن😂🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا

این روزا یکسره داره تعلیق میشه بزار یک دور اکانتاشو دوره کنه بهشون خمس تعلق نگیره