2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 629 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشده بود؟؟؟ خوبی الان برار؟

فدات خوبم الان روبراه ترم☹

فردا میگم پی وی برات یکم درگیر شدم هی اتفاق های بد پشت هم

همه رو لغو زدم رفتم باز دلم تنگید براتون نتونستم نیام

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

فدات خوبم الان روبراه ترم☹فردا میگم پی وی برات یکم درگیر شدم هی اتفاق های بد پشت همهمه رو لغو زدم رف ...

وای نه اصلا کلا نرو یا اگه میخای بری هم یه جای دیگه در ارتباط باشیم باز

سکوت

چیشده برار دوست داشتی اونور پیام بده حرف بزنیم🫠

میام الان دستم گیره فدات😘😘😘😘😘😘

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

@جناس

سلااااام کم پیدایی چرا؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

وای نه اصلا کلا نرو یا اگه میخای بری هم یه جای دیگه در ارتباط باشیم باز

نه نمیرم ک

نتونستم نیام برگشتم

میگم بهت چیکار کردی؟

باجه تلگرام بگو

اون روزی امیر اینا خونمون بودن بعد ما با مهدی تو پله ها بودیم مهدی رفت اشغال بندازه امیر داشت بوسم میکرد مامانش دید🤣🤣🤣

وای انقد خجالت کشیدم

سکوت

باجه تلگرام بگو اون روزی امیر اینا خونمون بودن بعد ما با مهدی تو پله ها بودیم مهدی رفت اشغال بندازه ...

امیرکیه؟😱😂

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪