2777
2789
عنوان

پاییز✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 41 پست

من هیچوقت نفهمیدم دبیرستانم چطوری گذشت هیچوقت دلتنگش نشدم که نشدم

بجاش عاشق دوران راهنماییم حتی عاشق دانشگاه دل تو دلم نیست حضوری بشه

عزیز من کلی زحمت میکشم برات تایپ میکنم و نظر میدم شعور اینکه لااقل تشکر کنی رو داشته باش 😉 آقایان مثلا محترم درخواست نده بخدا من اعصاب و عفت کلام ندارم نسبت به تو هااا😬😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منممیخوام حتی اگه پشت کنکور موندم گل پاییزو استایل کنم و برم کافه و تفریح🌝🤝🏻من عاشق پاییزممم

منم پشت کنکور میمونم ولی برای پاس کردن واحدای مشترک دانشگاه میرم

دوست ندارم وقتم الکی بگذره

اینجوری ک اسی گفت جلودردانشگاه نرسیده😂😂😂😂😂شوخی بود😂

بله هنوز نرسیدم

واقعیت فک کنم دوازدهمای امسال یا بهمن یا آبان وارد دانشگاه میشن با توجه به شکلی ک پیشرفت

احتمال نمیدم تا اولای مهر دیپلممونو بدن

منم پشت کنکور میمونم ولی برای پاس کردن واحدای مشترک دانشگاه میرمدوست ندارم وقتم الکی بگذره

چجوری ینی الان دانشجویی دانش آموزی چه خبره گیجم کردی🤯

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من هیچوقت نفهمیدم دبیرستانم چطوری گذشت هیچوقت دلتنگش نشدم که نشدم بجاش عاشق دوران راهنماییم حتی عاشق ...

آره برای منم همینطوری بود

لعنتی راهنمایی خیلی خوب بود

هرچی بلا بود تو دوران دبیرستان سرمون اومد

من واقعا با علاقه انتخاب رشته کردم(تجربی)

ولی اصلا نفهمیدم چی شد انقد اتفاق پشت اتفاق پیش اومد ک کلا زده شدم😖

نمیدونم چرا عاشق پاییزم

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..