منو برادرم چند روز پیش دعوامون شد بعد از اون روز بچه داداشم که ۷سالشه منو مثله قبل تحویل نمیگیره با اینکه بهش توضیح دادم که ما خواهربرادریم ممکنه دعوا کنیم یا قهر کنیم ولی تو نباید تو کار بزرگترا دخالت کنی و نباید بامن قهر باشی گفتم خودمون باهم کلی خاطره خوب داریم و..😶
واقعا به این نتیجه رسیدم نباید به بچه یکی دیگه دلبست😐
خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱
بچه بیشتر تحت تاثیر جو قرار میگیره وقتی کسی با پدر و مادرش دعوا میکنه و مشکل داره اون بچه هم به خاطر ...
چراازاین شانسا من ندارم
برعکس باهمون ک دشمنی داره باهام بیشترمیره میاد
هرچیم بشه از زبونش میکشن
حتی بهم بدبگن چیزی نمیگه
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
شوهر من با خواهرش دعواش شد شدییید اما هرچی به پسرم گفتم مثل قبل نرو و بیا و کمتر برو همونجوری میره و میاد و دخترم هم دنبالش ولی همین همباعث شد کدورت بینشون کم بشه
شوهر من با خواهرش دعواش شد شدییید اما هرچی به پسرم گفتم مثل قبل نرو و بیا و کمتر برو همونجوری میره و ...
میدونی من از این تعجب میکنم که رابطه من با بچه داداشم فراتر از رابطه عمه و برادرزاده ایه از وقتی دنیا اومده نصف روز پیش ما بوده بخدا اوایل فکر میکرد من مامانشم😐 ولی الان بخاطر دعوا ازم فاصله میگیره😑
خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱
کلا برخلاف عقاید قدیمی ها که نوه پسری رو از خودشون میدونستن نوه پسری میره سمت خانواده زن، الان بچه های داداش من بیشتر طرف خاله هاش ودایی هاشه و باز بچه های خواهرم طرف ما، انگار خاله و دایی روو ترجیح میدن به عمو وعمه
لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم
میدونی من از این تعجب میکنم که رابطه من با بچه داداشم فراتر از رابطه عمه و برادرزاده ایه از وقتی دنی ...
خب به نظر من شاید پشت سرت حرفی زدن از دستت ناراحته یا اگه خوب برخورد کنه دعواش میکنن و...من خودم سعی کردم پشت سر عمه بچه ها باهاشون حرف نزنم البته بگم عمشون هم از یه خاله هم باهاشون مهربونتر بود از حق نگذریم من خودم بچه بودم مامانم با خالم دعواش میشد از خاله ام میترسیدم نمیدونستم چه برخوردی بکنم
چراازاین شانسا من ندارمبرعکس باهمون ک دشمنی داره باهام بیشترمیره میادهرچیم بشه از زبونش میکشنحتی بهم ...
بچه ها قابل پیش بینی نیستن اصلا
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد