2777
2789
عنوان

غریزه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست

همون تاپیکی که میداد برادرش لباس زیرشو ببنده براش؟

اون دیگه بحث غریزه نیست بحث داغون بودن اون خانوادست که همچین چیزایی براشون نرماله

بالاخره باید یه حد و مرزی وجود داشته باشه

ولی وقتی رفتار دو طرف نرماله آره مرد بیجا میکنه بخواد چیزی رو با غریزه و میل جنسی بالا توجیه کنه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

پس خانوما لخت بگردن از این به بعد 😑😑😑😑😑

کی همچین حرفی زد؟

چرا کچ برداشت کردی

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم در موردش تاپیک زدم قفل کردم به نظرم قفل کن . برای مردم راحت تره تا زن هارو محدود کنند، مقصر نشون ...

پس باید تن حیوونا هم لباس کنن شاید مردا بهشون نظر داشته باشنicon

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاپیک کناری بحث سوتین بودبعضیا گفتن خواهر برادری اشکال نداره

سوتین لخت کامل نیست

ببین واقعیت این هر کی باید خودش تشخیص بده کجا چی بپوشه

حتی خارجی ها هم دانشگاه یک مدل میرن لب ساحل یک مدل دیگه

ولی تو ایران یکی معتقد نباش راحت بهش میگن لخت🫤🫤

کی همچین حرفی زد؟چرا کچ برداشت کردی

بله

ببخشید دوباره خواندم

و ذهنم درگیر تاپیک کناری بود

آدم سالم به خانواده خودش نمیتونه چشم بدوزه ولی آدم مریض هم زیاد هست

❤️ خانم هستم ❤️خدا زیباست 🤍❤️🌱

همون تاپیکی که میداد برادرش لباس زیرشو ببنده براش؟اون دیگه بحث غریزه نیست بحث داغون بودن اون خانوادس ...

درسته

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

پس خانوما لخت بگردن از این به بعد 😑😑😑😑😑

دنبال همین ... کلک بازی ها هستن با این تاپیکا

من میگم زنه با سوتین اومده بود خیابون، کار چندشی که برا اروپا هم قفله

دختره برگشته میگه سرتو از .... مردم در بیار

میخوان به لجن بکشن جامعه رو

کی همچین حرفی زد؟چرا کچ برداشت کردی

برای همینا گفتم قفل کن 😂😂 اصلا اون بار مسئولیتی که روی دوش مرد هاست رو نادیده میگیرند، تو داری میگی مرد ها انسانند نه حیوون میگن پس زنه لخت بشه؟(: خیلی هم منطقی 🤣

دنبال همین ... کلک بازی ها هستن با این تاپیکا من میگم زنه با سوتین اومده بود خیابون، کار چندشی که بر ...

چی بگم والا

حرف هم بزنی میگن عقب مونده ای

❤️ خانم هستم ❤️خدا زیباست 🤍❤️🌱

متاسفانه بعضی اقایون از حیوون پست ترن میل جنسی میزنه بالا دیگه به هیچی فکر نمیکنن

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

متاسفانه بعضی اقایون از حیوون پست ترن میل جنسی میزنه بالا دیگه به هیچی فکر نمیکنن

اصلا اگر یکم تحقیق کنند میفهمند تجاوز و تعرض قسمت و دلیل زیادیش برمیگرده به قدرت نمایی و سلطه داشتن و به زور انجامش دادن تا صرفا میل جنسی ، به میل جنسی بود که طرف متاهله، متاهل نیست دوست دختر داره، دوست دختر نداره ببخشید انقدر خانومای اون کاره هست ماشالا اکثر هم بلدن و برای هم جور میکنند چرا نمیرن سراغ اونا؟؟ روحشون اون آزار دادن و قدرت نمایی کردن رو میطلبه

هم زن باید حدود رعایت کنه هم مرد چشمشو بپوشونه

من جفتشو دیدم

مثلا مامیم ک کلا جلو پسرش از حموم با یه شورت میاد بیرون بدون سوتین بعد میگه پسرمه اشکال نداره ببینه تا چشم چ دلش پر باشه عقل یه جاهل....

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین