2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 32 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودتم کرم داری از خداته شیطون😹😹😹

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

ارررههه خیلییی😐😐😐😐😐میگم چرا مامانم اینجوری میگه من اصلا تو این فازا نیستم وقتی میگه اذیت میشم

حالم بد شد🤮🤮

من باشم گوشمو میبرم که این چیزا رو نشنوم

حتما زنه یه چیزی گفته به مادرت که آره دخترت ازدواج نمیکنه و پسر من هست و این حرفا

شاید مادرت گفته یه چندسال بعد شاید

یعنی تو ندونی شاید تعیین کردن

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

خب از کجا بفهمم که اینا این حرفارو زدن؟ اخه از اونا نیستن که اگه یچیزی بشه مخفی کنن

شاید مخفی کردن

تا نپرسی نمیفهمی

ولی از این حرف مادرت اون برداشتن کردم

مثلا شاید به زنه گفته باشه دخترم کوچیکه یه چندسال بعد شاید

حالم بد شد🤮🤮من باشم گوشمو میبرم که این چیزا رو نشنوم حتما زنه یه چیزی گفته به مادرت که آره دخترت ا ...

خب از کجا بفهمم که اینا این حرفارو زدن؟

اخه از اونا نیستن که اگه یچیزی بشه مخفی کنن

شاید مخفی کردن تا نپرسی نمیفهمیولی از این حرف مادرت اون برداشتن کردم مثلا شاید به زنه گفته باشه دختر ...

اخه میگم سال دیگه بلند میشیم از این خونه؟ میگه نه احتمالا تمدید میکنیم دوباره

نمیتونم بپرسم ازش واقعا