2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 45 پست
اره کمک می کنم تمرکزداشته باشی بپرس

حتما باید فیلم درسی دید برا رشته های تاپ با پایه ضعیف؟

روزی چندتا تست باید بزنم با درسنامه پیش برم احتمال موفقیتم بالاست یا فیلم درسی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره کمک می کنم تمرکزداشته باشی بپرس

و اینکه میشه با منبع سطح بالا مثل ایکیو برا ریاضی شروع کنم؟

تست هارو میزنم بیشتر تستا جوابش غلطه میرم جوابشو نگاه میکنم حل میکنم اون تیپ تست رو کامل یاد میگیرم اینکار درسته؟بدون یادگیری کامل اینکارو کنم؟

و اینکه میشه با منبع سطح بالا مثل ایکیو برا ریاضی شروع کنم؟تست هارو میزنم بیشتر تستا جوابش غلطه میرم ...

لازم نیست اول کل ریاضی رو کامل یاد بگیری. اول مفاهیم پایه رو در حد قابل قبول یاد بگیر، بعد تست آموزشی بزن. تستهای غلط رو دقیق تحلیل کن، دلیل غلط بودن و تیپ سؤال رو بفهم و دوباره بدون نگاه کردن حلش کن. اگر بیشتر تستها غلط شد طبیعی هست و بخشی از فرایند یادگیریه. منبع IQ هم میتونی استفاده کنی، ولی اگر پایهات خیلی ضعیفه بهتره ابتدا با تستهای ساده و متوسط شروع کنی و بعد بری سراغ IQ.

نه لزوما..حداقل سی تا...فیلم محدود..بعدش کتاب وتست

میشه کلا فیلم نبینم من که پایم خیلی ضعیفه؟

و اینکه چه منابعی پیشنهاد میدین به عنوان منبع اول و دوم ؟

از رو چه کتابی درسنامه بخونم ابنا خوبه؟

ریاضی مهر و ماه شیمی جامع خیلی سبز فیزیک دهم و یازدهم پایه خیلی سبز دوازدهم جدا زیست پینوکیو؟

میشه کلا فیلم نبینم من که پایم خیلی ضعیفه؟و اینکه چه منابعی پیشنهاد میدین به عنوان منبع اول و دوم ؟ا ...

اگر پایهات ضعیفه، فیلم دیدن اجباری نیست؛ با درسنامه خوب شروع کن و فیلم را فقط برای مباحثی که نمیفهمی استفاده کن.
منابع پیشنهادی تو خوبند: ریاضی مهر و ماه، شیمی جامع خیلی سبز، فیزیک پایه و دوازدهم خیلی سبز، و زیست پینوکیو همراه با کتاب درسی بهعنوان منبع اصلی.
روش مطالعه: درسنامه، تست آموزشی، تحلیل غلطها، حل مجدد، سپس تست زماندار. فعلاً منبع دوم و IQ را بعد از قوی شدن پایه اضافه کن.

لازم نیست اول کل ریاضی رو کامل یاد بگیری. اول مفاهیم پایه رو در حد قابل قبول یاد بگیر، بعد تست آموزش ...

پایم ضعیفه از درسنامه خود ایکیو میخونم بعد میرم تست بزنم از ۱۰ تا ۳ تاش درسته مثلا بقیه رو با تحلیل یاد میگیرم

و اینکه کتاب تست فیزیک و زیست چه سالی به بعد باید باشه بخوام دست دوم بگیرم؟

پایم ضعیفه از درسنامه خود ایکیو میخونم بعد میرم تست بزنم از ۱۰ تا ۳ تاش درسته مثلا بقیه رو با تحلیل ...

اگر پایهات ضعیفه، از درسنامه IQ شروع کن و بعد تست آموزشی بزن؛ ۳ درست از ۱۰ هم فعلاً اشکال نداره، به شرطی که غلطها رو کامل تحلیل کنی و دوباره بدون نگاه حل کنی.

برای خرید دستدوم، فیزیک ترجیحاً چاپ ۱۴۰۳ به بعد؛ زیست بهتره ۱۴۰۳ یا ۱۴۰۴ به بعد باشه چون به تغییرات کتاب درسی حساستره.

اگر پایهات ضعیفه، فیلم دیدن اجباری نیست؛ با درسنامه خوب شروع کن و فیلم را فقط برای مباحثی که نمیفهمی ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون ببخشید منبع دوم و همزمان با منبع اول باید استفاده کنم؟

و اینکه منبع دوم همه درسا iq باشه؟

خیلی ممنونم از راهنماییتون ببخشید منبع دوم و همزمان با منبع اول باید استفاده کنم؟و اینکه منبع دوم هم ...

منبع دوم را همزمان از روز اول شروع نکن؛ مخصوصاً وقتی پایهات ضعیفه. اول منبع اول را کامل و عمیق کار کن، تستهایش را تحلیل کن و وقتی روی مباحث به تسلط نسبی رسیدی، منبع دوم را برای تستهای سختتر وارد کن.
اگر منظورت اینه که منبع دوم همه درسها IQ باشد، بله، میتواند انتخاب خوبی باشد؛ ولی لازم نیست همه درسها را یکدفعه IQ بخری. بهتره اول منبع اول هر درس را جلو ببری و بعد برای درسهایی که هدفت درصد بالاتره IQ اضافه کنی

منبع دوم را همزمان از روز اول شروع نکن؛ مخصوصاً وقتی پایهات ضعیفه. اول منبع اول را کامل و عمیق کار ک ...

خیلی ممنونم مثلا یعنی سه فصل اول زیست دهم و تموم کردم منبع اولو دوبار زیست ایکیو اضافه کنم؟

نچ

عزیزم ببین

دوست من دو سال پیش اتاق عمل دولتی اورده بود رفت دانشگاه

ترم یک رو که خوند گفت دوست ندارم این رشته رو ولی انصراف نداد و برای گنکور هم خوند

دقیقا سال بعدش پرستاری دولتی اورد و میتونست بره و تغییر رشته بده ولی اول باید از اتاق عمل انصراف میداد بعد میرفتم پرستاری

هر دو رشته رو هم دقیقا توی یه دانشگاه قبول شد

خیلی ممنونم مثلا یعنی سه فصل اول زیست دهم و تموم کردم منبع اولو دوبار زیست ایکیو اضافه کنم؟

سه فصل را از منبع اول کامل و با تحلیل تست کار کن. وقتی روی آنها تسلط نسبی پیدا کردی، همان سه فصل را از IQ تست بزن. لازم نیست منبع اول را دوبار کامل بخوانی؛ منبع اول برای یادگیری و تثبیت، IQ برای تستهای سختتر و ارتقای سطح باشد.