2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه جدی تو دو روز تموم نمیشه قلبم ادمت نبوده نفسی 💕

ما یه مدتی کات بودیم که من با یه پسری بودم(دیت اول همه چی تموم شد دستشم بهم نخورد) که وقتی برگشتیم به هم بهش نگفتم چون بازم میگم دوسش نداشتم همینجوری سرگرمی بود واسم و یروز خودش فهمید اینو وقتی که من کلا یادم رفته بود فلان چیزو بهش نگفتم

و از اونموقع فهمیدم که اره وابسته شدم و واسه اولین بار عاشق شدم خیلی خیلی سعی کردم خودمو ثابت کنم که تغییر کردم و.. ولی قبول نکرد حتی ابم میخوردم بهش میگفتم ولی رفت

منم فکر کردم شاید اگه بهش زمان بدم و از دور ببینه تغییر کردم نظرش عوض شه🫠فعلا که پیام نمیدم و اونم نمیده ولی معلومه هی دنبال بهونست پیام بده بیرونم داشت از دور میپایید منو

بخاطر همین فکر کردم شاید بهتر باشه یکی دو ماه صبر کنم بعد پیام بدم شاید ثابت شدم واسش،نظرت چیه؟🥺

ما یه مدتی کات بودیم که من با یه پسری بودم(دیت اول همه چی تموم شد دستشم بهم نخورد) که وقتی برگشتیم ب ...

نه اصلا

بهش پیام بدی فقط خودتو کوچیک کردی

اون گذشته تو بوده و به الان مربوط نبوده فقط دنبال بهونه بوده که بره

خودش سر عقل میاد برمیگرده ولی تو نباید این شکاکیو بی اعتمادیشو نادیده بگیری ممکنه در آینده واست مشکل بشه و به کوچک ترین اتفاقی گیر بده

اگه برگشت درستش کن

ولی سعی نکن برش گردونی

نه اصلا بهش پیام بدی فقط خودتو کوچیک کردیاون گذشته تو بوده و به الان مربوط نبوده فقط دنبال بهونه بود ...

اخرین پیاماشو سین نکردم چون اعصابم خرد بود

و امروزم کلا گوشی دستم نبود از دیروز

الان اومدم دیدم واسم ریلز فرستاده ولی پاک کرده فک کنم دیده جواب نمیدم پاک کرده

حس میکنم دنبال بهونس بحثو باز کنه

اخرین پیاماشو سین نکردم چون اعصابم خرد بودو امروزم کلا گوشی دستم نبود از دیروز الان اومدم دیدم واسم ...

اون که اره

ولی اگه دوسش داری باهاش حرف بزن ولی اینکه بخاطر گذشتت ولت کردرو نادیده نگیر

ما یه مدتی کات بودیم که من با یه پسری بودم(دیت اول همه چی تموم شد دستشم بهم نخورد) که وقتی برگشتیم ب ...

نظر من اینه که خیلی مغز طرف پوسیدست. به فرهنگ ما که اصلا نمیخوره و دخترا سمت ما قبول نمیکنن کسی بخواد تیکه ای بهشون بندازه که با کسی بودن یا نه