2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3793 بازدید | 198 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه میشه وقتی دکتر تشخیص بده باید بره واسه درمان وگرنه بچه اسیب میبینه

گفته دکتر تشخیص نداده گفته اگرم باشه خفیف راهش ودرمانشم همینه که گفتم بعد مگه هرچی هردکتری گفت درسته بچه اش سالمه

چطوری با چند تا توضیح قاطعانه میگید توهم هست !!!توصیه هاتون خوبه ولی نمیشه گفت توهم هست واتیسم نیست ...

چون خودم یک مادر دیوانه بودم وبرچسب های بیخود میزدم به بچه ام بردم اجتماع دیدم بچه سلامته من مشکل داشتم

چون خودم یک مادر دیوانه بودم وبرچسب های بیخود میزدم به بچه ام بردم اجتماع دیدم بچه سلامته من مشکل دا ...

خدا نکنه شماهم دیوانه باشید،مادران وسواس مثل شماهم هستن اما اندک هستند.رفتارها وصحبت های استارتر مشخصه وسواس و حساسیت بی مورد نیست.

نمیشه هر چیزی را تعمیم داد

بچه شما چه علایمی داشت عزیزم؟

بچه من حرف نمیزد خیلی کم حرف میزد

رنگ ها رویاد میدادم بلدنمیشد

حرف ماروفقط تکرارمیکرد

جواب سوالات ساده روبلدنبود

دایره لغات پایین

انقدگریه میکردم خدا میدونه فقط انقدبردم پارک هرروز 3ماهی ارتباط نمیگرفت درست بعد آروم آروم دوست شد بابچه ها ومن فهمیدم چقد قطع تی وی وهرروز بیرون بردن جواب شد

ودخترم سلامت بوده من حساسیت زیادداشتم این مواردم اوکی شد الانم مدرسه هزاربارشکرازنظردرسی و ادب نمونه اس

بچه من حرف نمیزد خیلی کم حرف میزد رنگ ها رویاد میدادم بلدنمیشد حرف ماروفقط تکرارمیکردجواب سوالات ساد ...

شما کاملا تجربه منو گفتین وپسرم برای من تجربه شد کلی پول گفتار و معلم خصوصی بازی درمان از آخر فقط پارک علاج بچه من شد الکی به بچه برجسب چسبوندن پول بگیرن تو یک کلینیک گفتار درمان میگفت اوتیسم بازی درمان میگفت پیش فعال منم بی خیال شدم و فقط بازی و پارک خوب شد پسرم

شما کاملا تجربه منو گفتین وپسرم برای من تجربه شد کلی پول گفتار و معلم خصوصی بازی درمان از آخر فقط پا ...

بله عزیزم من خانمی دوستم شد بچه اش واقعا اتیسم هست زیادبرد مشاوره ومهد بهش گفتم فقط بیارپارک چن ساله میاره بچه اتیسم الان دیگه صحبت وارتباط چشمی قوی ودرک بالا گرفته تازه این اتیسم بود باتاخیرزیاد انقدخوشحالم بچه انقدخوب شده

سلام بذار خیالت رو راحت کنم

پسرم ۵ سالشه و از بچگی بازی نمادین نداشت الانم اصلا دوست نداره نقش براش بازی کنم و ... ارتباط ضعیف با بچه هام از اول داشت و الانم گاهی از بچه ها فراریه و امسال تو ۵ سالگی میتونه جمله بگه و حرف زدنش بهتر شده تا چند ماه پیش بقیه متوجه منظورش نمیشدن

ولی الان خیلی بهتر شده و کلامش خوب شده با بچه ها بازی میکنه و ... فقط فهمیدم همه بچه ها یک جور نیستند پسر من مهارت اجتماعی نداشت باهاش کار کردم خجالتی ام هست و به شدت باهوش..از نظر خودم نابغه ست خودم معلمم.