2777
2789
عنوان

هرچی داشتم نداشتم دم کردم خوردم 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا پریود میاد یا راهیه بیمارستان میشی من میگم در هر صورت سحر پانشو فردا نمیتونی روزه بگیری😅😅😅😅😘

غلط کرده نیاد بزور میکشونمش 😒

ن تاسحرنمیخوابم 😁

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

[QUOTE=61771046]قرص یا قطره ؟ چجوری بخورم ؟ الان ک میخوام پری بیاد بخورم میارتش ؟[/QUOT

قرصشو از داروخونه بگیر شروع کن روزی دو تا اگه پری شدی و دیدی خونریزیت بیشتر شد روزای پری نخور یا یکی بخور

اگه تو اقدامی بعد از تخمک گذاری تا پریود یا ایشالا بارداری نخور

[QUOTE=61771046]قرص یا قطره ؟ چجوری بخورم ؟ الان ک میخوام پری بیاد بخورم میارتش ؟[/QUOT قرصشو از دا ...

ممنونم عزیزم 

انشاالله ک باردارمیشم 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
سلام عزیزم منم با اینکه منظمم عقب انداختم فکر کنم ب خاطره روزه داری این چند وقته😊

ن گلم من سابقه دارم 😆

تنبلی شدید دارم