2777
2789
رمانم اجتماعی عاشقانس  بیشتر موارد توش هست مثل سکوت زنان در مقابل تعرض به دلیل حفظ ابرو  ...

جالبه قشنگه حیف نمیش دانلودکنه

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت گلم😍😍😘😘 اره حتما بخونش من اندازه ی موهای سرم رمان خوندم ولی بامداد خمار یه چیز دیگه ست

چشم حتما😚😚😚

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
چشم حتما😚😚😚

منم مث شمااماچندباربهم گفتن این همه رمان میخونی که چی این همه کتاب میخونی ک چی 

امامن بااین کارالذت میبرم عین اینک شکم ب غذااحتیاج داره اینام  غذای روحمه

یه رمانی خوندم توش ققط زنه کتک خور بود عوض قرضه باباعه به عنوان پول داده بودنش همش کلفتی میکرد و شده ...

یه رمان هم مشابهش بود بی پناهی همرازجلددوداشت امادیگ گیرنیاوردم بخونم دقیقایه همچین چیزی بود

منم مث شمااماچندباربهم گفتن این همه رمان میخونی که چی این همه کتاب میخونی ک چی  امامن بااین ...

وا کی همچین حرفیو‌زده...کتاب خوندن و رمان خوندن خیلییی خوبه...من خودم خیلی دوس دارم کتاب خوندن و شروع کنم متاسفانه نمیتونم وقتشو ندارم یا شایدم خودم وقت نمیذارم نمیدونم...ولی شما کار درستی میکنی...ب بقیه ام توجه نکن😊

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
وا کی همچین حرفیو‌زده...کتاب خوندن و رمان خوندن خیلییی خوبه...من خودم خیلی دوس دارم کتاب خوندن و شرو ...

قربانتت

قربانتت

فدااتتت😁

یه رمان هم مشابهش بود بی پناهی همرازجلددوداشت امادیگ گیرنیاوردم بخونم دقیقایه همچین چیزی بود

بنظرت خوبه یه همچین ژانری؟؟من منظورم اون نبود

من نویسندشو میشناسم رفیقمه کلا سبک نوشتنش اینجوریه ولی من دوسش دارم رمان هاشو همه رمان هاش همینجورین

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

شوهر اهو خانوم 

زن زیادی 

بینوایان ترجمه محمد مجلسی 

بامداد خمار 

کوژپشت نتردام 

من پیش از تو 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خلاصه اولش میگی؟

ی رمان عاشقونس از زمان قدیم اون موقع ک عشقا واقعی بودن و ی رنگ و بوی دیگه ای داشتن فک میکنم بعد ازدوره قاجار باشه

داستان عشق ی دختریه ک ی پسری عاشقش میشه اما دختر اونو قبول نمیکنه و عاشق ویولون زن عروسی دختر عمش میشه و این عشق باعث بی صیرت شدنش میشه و...

بنظرت خوبه یه همچین ژانری؟؟من منظورم اون نبود من نویسندشو میشناسم رفیقمه کلا سبک نوشتنش اینجوریه ول ...

زیادم بدنیست امامثلااونجاکه زنرومیزنن میندازن توانباری اماهیچکسی کمکش نمیکنه بدم میادخیلی ارزش زن بودن وپایین ممیاره 

راسی شماچجوری رمانتومیزاری توسایت

زیادم بدنیست امامثلااونجاکه زنرومیزنن میندازن توانباری اماهیچکسی کمکش نمیکنه بدم میادخیلی ارزش زن بو ...

مدیر یه انجمن این کارو کردن برام

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂