2777
2789

واسه من همه چیش اوکیه خوشگله جز قدش که کمی کوتاهه

(Al chakin manan ) خواهرم اگر دنبال بحث و دعوا هستی برو خدا روزیتوجای دیگه بده ما اهل اینکارا👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 نیستیم🧏🏻♀️🙂🙂🙂🙂 برا توضیحات بیشتر کپشنو بخون🙂🙂🙂🙂🙂(۱۹««««۱۴)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خواستگار کچل بی خاصیت پرونده ش بسته نشد؟

میگن دومادکچله...نه میگن خل وچله..

گفتن خیلی جوونه...نه میگن شصته یاچهله...کچل جوون توکجایی...عاشق عروس مایی..

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

بله

زمان بده شاید باهاش کنار اومدی . اکثرا حتی خانوما هم این مشکل دارن . درمان داره راحته

قشنگ خودت فکر کن .

بعضی خانوما اصلا براشون مهم نیست . تو فامیل و اشنا زیاد دیدم ملاکشون پول و پاکی و اخلاق و تعهد ملاک ها متفاوته

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . درخواست دوستی هم نمیدم.......بعضی ها راه و چاه نشونشون دادیم به جا که راه برن با کله رفتن تو چاه . خودته بدبخت کردی همین . کاش میفهممیدی چرا ترسوندمت که به خودت بیای تا اعتماد نکنی ولی مثل اینکه اوضاعت خرابه با مخاطب خاصی نیستم کسی به خودش نگیره

خوشبحالت باهم حرف میزنیم خیلیم پیگیره

والا یا قد بلند و زشتن یا بور و خوشگل و قد کوتاه لامصب تمام ویژگی هارو ندارن

(Al chakin manan ) خواهرم اگر دنبال بحث و دعوا هستی برو خدا روزیتوجای دیگه بده ما اهل اینکارا👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 نیستیم🧏🏻♀️🙂🙂🙂🙂 برا توضیحات بیشتر کپشنو بخون🙂🙂🙂🙂🙂(۱۹««««۱۴)

تو این فازها نیست

این همون خواستگار آمریکایی هست؟

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

47 سالشه من خودمم سنم زیاده 36

تا ده سال میگن مشکلی نداره یه سالم چیزی نیست اگه همه چیزش اوکی باشه تنها مشکلش سن باشه حله. تفاهم هم به سن نیست بخدا به روحیاته من45سالمه هنوز تو روحیات 18موندم شرایطش فراهم باشه خیلیم پرانرژیم. خیلیا هم سنن تفاهم ندارن

47 سالشه من خودمم سنم زیاده 36

مبارکه عزیزم ..الهی ب پای هم پیربشی✋🌹🌹

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم