2777
2789
نمیدونم عسلم خودمم واقعا تو شرایط بدیم بعد دو سال رابطه برام عادی شده نمیدونم عشق وجود دارع یا ن یا ...

آره تا به یه چیزی نرسیدی شوق داری بعد که میرسی بی ذوق میشی و انگار ارزشی نداشته واست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فعلا ۱ ساله ..💔

من ۱ سال بودم فعلا هنوز کلی ذوق داشتم آخه من قبلش ۳ سال روش کراش بودم

ولی بعد دوسال بی ذوق شدم انگار دوسش ندارم یع حس گوهی دارم و خودمو لعنت میکنم که چرا همچین شدم آخه اون خیلی دوسم دارع و خیلی تلاش میکنه برام

من ۱ سال بودم فعلا هنوز کلی ذوق داشتم آخه من قبلش ۳ سال روش کراش بودم ولی بعد دوسال بی ذوق شدم انگار ...

دقیقا درک میکنم چه حسی داری اما من برای همسرم جنگیدم خیلی تلاش کردم تا به هم برسیم همکار کردم براش واقعا از ته دل عاشقش بودم اما دیگت بهش باور ندارم چون فهمیدم تهش دل شکستنه

سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی

من ۱ سال بودم فعلا هنوز کلی ذوق داشتم آخه من قبلش ۳ سال روش کراش بودم ولی بعد دوسال بی ذوق شدم انگار ...

ما فقط ۶ ماه اول ذوق داشتیم بعد همچی تغییر کرد

دقیقا درک میکنم چه حسی داری اما من برای همسرم جنگیدم خیلی تلاش کردم تا به هم برسیم همکار کردم براش و ...

چی بگم والا

یهنظر بهممیدی؟

بنظرت باهاش ازدواج کنم؟چون ببین برام همه کارمیکنه همه خونوادهامون در جریانن من تا چند ماه پیش میمیردمم براش ولی الان بی حسممم نمیدونم واقعا خیلی دوسش داشتم خیلی خاطره داریم باهم

از ازدواج سنتی هم بیزارم

با خودم میگم امکان دارع سنتی هم ازدواج کنم بعد چند مدت بازم اینجوری بشم پس بهتره تو همین رابطه جلو برم

چی بگم والایهنظر بهممیدی؟بنظرت باهاش ازدواج کنم؟چون ببین برام همه کارمیکنه همه خونوادهامون در جریانن ...

تایم بدین یکم بهم بعد