2777
2789
عنوان

خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 24 پست
میکم خیلی لذت داره ولی درد هم دارههههه😭😂😂😭

نمیفهمم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن مادر جان😂ازدواج کردی متوجه میشی😂

ازذواج کردم عمرا اون کارو بکنم خیالت راحت

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

ازذواج کردم عمرا اون کارو بکنم خیالت راحت

خو خوبه عافرین

نگا من کلا طبع بدنم گرمه اینجوری ک اگ هر روز هم رابطه داشته باشم باهاش اصن مشکلی ندارم حتی اگ ظهر و شب ولی خب میترسم عوارض بدی داشته باشه از جلو نمیتونیم میگم ک از پشت مشکلی نداره اینو فقط میخاستم بدونم

خو خوبه عافرین نگا من کلا طبع بدنم گرمه اینجوری ک اگ هر روز هم رابطه داشته باشم باهاش اصن مشکلی ندار ...

جرا داره کلی عوارض داره

چرا از جلو نمیتونی اسکل خب شوهرته😑😂

جرا داره کلی عوارض دارهچرا از جلو نمیتونی اسکل خب شوهرته😑😂

خب عقدم هنوز بعد خودشم انجام نمیده😑

انجام میدم دوباره خیلی خوبههه ولی نگا بخاطر خشک بودن هم ممکن باشه چون از چیزی استفاده نکردیم و یهویی اتفاقی پیش اومد ک این آقا بره داخل😂

خب عقدم هنوز بعد خودشم انجام نمیده😑انجام میدم دوباره خیلی خوبههه ولی نگا بخاطر خشک بودن هم ممکن باش ...

😑😑

تو خو نزدیک ترین کارو باهاش کردی ینی رابطه از عقب

چیز بدی نبوده واست

بعد رابطه از جلو بده البته میدونم بخاطره بکارته

پس نتیجه گرفتم باز ک اگه چیزم داشته باشی باکره نیستی

خب ولش کن اینو

چ خشک چ خیس

برو عوارضش بخون اوتحا گشاد میشه

بعد یهویی اختیار پی پی کردن نداری خودش میوفته پایین

عع😐

اوهوم

اوهوم

زدم گوگل گفت ک عوارض داره ولی خب اگ نمیشه کنترلش کرد باید از کان.دوم استفاده کرد و ژل روان کننده ک فشار زیاد نیاد و منم اینو رعایت میکنم ک فشار زیاد نیاد و مشکلی پیش نیاد🤓