2777
2789
عنوان

کنترل گاز سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آمپول هاری بزن

شما اطلاعات ندارین چرا حرف میزنین آمپول هاری برای سگ های وحشی با وجود زده میشه هرچند از توکلی میزنن برای سگ که مریضی هاری نگیره گاز گرفتنش ربطی نداره بعدشم کسی از سگ خوندی هاری نمیگیره

شما اطلاعات ندارین چرا حرف میزنین آمپول هاری برای سگ های وحشی با وجود زده میشه هرچند از توکلی میزنن ...

اینو میدونم اگه سگ وحشی باشه باید حتما واکسن زده بشه.سگ خانگی هم احتمال اینه مریض بشن داره برا همون باید پیگیر واکسن اونا هم بشی.

من خودم سگ خانگی پامرانین بزرگ کردم سگ پژدر بزرگ هم بزرگ کردم دو تاشون تولگی گاز میگرفتن پژدر جا دندوناشون میموند خودم عین یه مربی بود از اول علامت دعوا درست کردم دیگه گاز نگرفتن تو سفره نمیومدن منتظر میشتن تا من غذا بخورم بعد بهشون غذا بدم یا شیطونی زیاد میکنه آروم میگیره بعدش بهش تشویقی میدم چون به حرفم گوش داده

سلام عزیزم خوبی. اون حیوون گازهاش طبیعیه. سگهای منم وسط بازی گاز میگیرن. اون گاز گرفتن نشونه ی عشق حیوون به صاحبشه. گازش درسته محکمه ولی فرو نمیکنه که. الانم چون دندوناش شیری هستن تیزن و درد میگیره. دندونای شیریش که بیفتن بهتر میشه

توجه داشته باش الان سن دندون شیری و در اوردن دندون جدیده و. لثه هاش درد میکنه. بخاطر همین میل به گاز گرفتن دارن ـبهتره اسباب بازی هایی بهش بدی که سفت و محکم باشه. که بتونه لثه هاشو اروم کنه. برو پت شاپ بگو شرایطو خودشون بهت اون مدل اسباب بازیو میدن. یا استخون خشک فلوراید دار براش بخر هم باهاش سرگرم میشه هم گازرمیگیره دندون و. لثه هاش اروم میشن ـ

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اینجا تا کسی سگ نداشته باشه نظرش اشتباه بیشتر شبیه احساس صمیت اون گاز اگر سختته دعواش کن اگر از اول ...

سگهای منم یکسره دارن گاز گازیم میکنن

میزان صمیمیت و عشق و علاقشون با گاز گازیه. منم مشکلی ندارم. بیشتر میخورمشون

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

طبیعیه عزیزم منم شیتزو دارم بک سالش هنوز شبا برای بازی میپره گاز گاز بازی میکنه

ولی کم شده

هروقت میخواد گاز بگیره خیلی حدی بگو نه و پا شو برو ایگنورش کن خییییلی کم میشخ گازش

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.

سگ من دستمو میبره دهنش ولی یواااش گاز گازی میکنه دستمو ...میخاد بازی کنه..

وای یواش اینکارو میکنه...فقط قلقلکم میشه..

ببین وقتی گاز گرفت بلند بگو نههههه...و تکرار کن...از یی چیزی ک دوسشداره محرومش کن تا متوجه بشه...

البته مربی خوب بود ک هزینه بر هستش...

تو گوگل سرچ کن خیلی آموزش میاد