2777
2789
عنوان

زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 21 پست
برای این خانواده خرید کن در حد توانت ،این تاپیک ذخیره میکنم منم پولی اومد دستم برات واریز میکنم براش ...

من با خانواده هاشون در ارتباط نیستم ولی بابام به چند تا خانواده کمک میکنه یکیش خیلی واقعا بده پدر و مادر هر دو معتاد چند تا بچه دارن که چند تا شو بهزیستی برده دوتاشم پیش خودشونن باورت نمیشه برم خونشون سقف نداره اصلا خونه نیست دور یه زمینو بلوک چیدن روشم پتو تو شهر خودمونه بابام پول نمیده بهشون لباس و مواد غذایی اینا میبره که یه وقت مواد نگیرن من

نه کمک های کوچیک.میکنم منظورمکلانه 😂 من همیشه فقری ناتوانی چیزی به سد راهمبخوره پول میدم بهشون

اها اره بابام کمک چند ۱۰۰ میلیونی که ما نمیتونیم ایشالله یه روزی برسه که بتونیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا چرا پرت میگی احمق چ ربطی دارع مگه من اینوگفتم واسه خودت میبری میدوزی یچیز دیگه میگیچشاتو باز کن ...

بیا برو احمق داغون ... میگن ذات آدمارو با حرفاشون شناخت دیگه خودتم بکشی نمیتونی منظورتو وقتی تک تک کلماتت این مفهمومو رسوندن رو عوض کنی.همین امثال شماها اسم بقیه دخترا رو هم خراب میکنید پول پرستید ،کسی پول نداشته باشه از نظرت باید ته زندان بپوسه و بچه هاش بی پدر بزرگ شن... لگن پس فطرت حال بهم زن ریپلی نزن.

بیا برو احمق داغون ... میگن ذات آدمارو با حرفاشون شناخت دیگه خودتم بکشی نمیتونی منظورتو وقتی تک تک ک ...

@niniyar این خانوم بی دلیل به من توهین میکنه

نر خر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

بیا برو احمق داغون ... میگن ذات آدمارو با حرفاشون شناخت دیگه خودتم بکشی نمیتونی منظورتو وقتی تک تک ک ...

@niniyar

نر خر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

@niniyar این خانوم بی دلیل به من توهین میکنه در حالی که اصن خودش نمیدونه چی میگه

@niniyar این خانوم بی دلیل به من توهین میکنه در حالی که اصن خودش نمیدونه چی میگه

ولی قبول کن حرفت مسخره بود

تروخدا اگه میخاید تبلیغ کنید به من درخاست ندید حوصله ندارم کلییی بشینم پای حرفای یه کار بر بعد دس آخرش بفهمم داره یه جارو تبلیغ میکنه 🤣پوول مفت ندارممم بابا