2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست
اگر در کل بخوای خوبیا و بدیاشو بگی چی می گی؟با دوری خانواده چطور کنار میای؟

خوبیش اینه که هزینه های زندگی و تحصیل برعهده دولت ایتالیاس، درحین تحصیل میشه هفته ای 20 ساعت حدود 200 یورو قانونی درآمد داشت و قرضها تسویه میشن با یکم صبوری. دوری از خونواده برام راحت بود چون سخت نمیگیرم زیاد. بديش این بود که ترم اول استرس تحصیل به یه زبان دیگه و پاس کردن واحدها زیاده، ولی وقتی یه امتحان پاس بشی اعتمادبنفس میگیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تروخدااا جواب سوال منم بده چقدر هزینه کردی ؟ چقدر با خودت بردی؟ همه پول و خودت جور کردی یا خانواده ه ...

برای اپلای هزینه خاصی نکردن چون خودم صفرتاصد کارامو انجام دادم، هزینه ترجمه مدارک و زبان و این چیزا که الزامی و گریزناپذیر بود حدود 50 تومن شد پارسال. 2000 یورو کلا با خودم بردم که 900 یورو بابت شهریه دانشگاه رفت که سال بعد بهم پس میده دانشگاه چون به اندازه کافی واحد پاس شده دارم. 1100 یورو هم بابت اجاره و قبض و خوراک یکی دوماه اول، بقیه هزینه هام با بورسیه دانشگاه تامین شدن.

عالیه چه کشوری؟هزینه ها چطوره زیاده؟من هدفم اسیای شرقی هست البته

ایتالیا، ماهانه حدود 500 یورو که با بورسیه استانی تامین میشه. آسیای شرقی سختگیرانه تره، مثلا سنگاپور رزومه و زبان خیلی عالی میخواد.

ایتالیا، ماهانه حدود 500 یورو که با بورسیه استانی تامین میشه. آسیای شرقی سختگیرانه تره، مثلا سنگاپور ...

بله دقیقا هدفم سمت همون سنگاپور،چین ایناست امیدوارم بتونم یک رزومه عالی بسازن

بله دقیقا هدفم سمت همون سنگاپور،چین ایناست امیدوارم بتونم یک رزومه عالی بسازن

من اقلیم و معماری و زبانهای اروپایی بیشتر میپسندیدم. آسیای شرقی هم شدنیه ولی زمان و هزینه زیادی میخواد و زبانهاشون سخته، وگرنه تو رشته من چین و سنگاپور از بهترینها هستن تو آسیا.