2777
2789
عنوان

دلتنگ مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواستم امیدوارم جوابمو بده ممنون گلم

قربونت برم

رفتی مشهد منو هم یاد کن ، بیام🥲💔

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

من که طلبیده نمیشم ولی از امام رضا میخوام شما رو بطلبه

چندین ساله نرفتم. الانم انقدر مشکلات سر راهمه و از لحاظ روحی داغونم که هیچی جز دیدن حرم آقا نمیتونه حالم رو خوب کنه 💔

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
من که طلبیده نمیشم ولی از امام رضا میخوام شما رو بطلبه چندین ساله نرفتم. الانم انقدر مشکلات سر راهمه ...

مرسی گلم انشالله شماهم طلبیده میشی عزیزم این حرفو نزن انشالله همه ی مشکلاتت حل بشه و حرم اقا رو ببینی ناامید نباش icon

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

مرسی گلم انشالله شماهم طلبیده میشی عزیزم این حرفو نزن انشالله همه ی مشکلاتت حل بشه و حرم اقا رو ببین ...

قربونت عزیزم ان شاء الله که همچنین ❤️❤️

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️