2777
2789
عنوان

پشت کنکور 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 136 پست

خیلیا هم هستن سال اول قبول میشن 🤷🏻♀️

کم گذاشتی قبول نشدی صدتو بزار امسال اگه میخوای یه پشت کنکوری مادامالعمر گریون زجه زن نشی

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

خب چهار سال ، اصلا 5 سال . مهم ارادته که حداقل نگهت داشته تو این مسیر ولی باید با تلاش توسعش بدی مد ...

با تراز معدل ۸۸٠٠

درصدای زیست ۵٠فیزیک ۴٠شبمی ۳٠ریاضی۲۵زمین ۴٠

چی میارم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چهار سال ، اصلا 5 سال . مهم ارادته که حداقل نگهت داشته تو این مسیر ولی باید با تلاش توسعش بدی مد ...

الان باید با ۴ سال کوچکتر از خودم برم دانشگاه این چه زندگی بود من داشتمممم😭😭😭

پزشکی نمیارم آخه همه مسخرم میکنن میخوام برم پرستاری یا آزمایشگاه نمیدونم برم از همه بزرگترم😭😭😭

ان شاالله میاری

توکل کن به خدا

این روزای باقی مونده رم قدر بودن تست بزن

با افکار منفی خودتو زجر نده، وقتم تلف نکن

ان شاالله میاری توکل کن به خدا این روزای باقی مونده رم قدر بودن تست بزنبا افکار منفی خودتو زجر نده، ...

نمیدونم چرا خدا کمکم نمیکنه

مغزم قفل شده

هرچی دعا میخونم نماز میخونم فایده نداره

میترسم

الان باید با ۴ سال کوچکتر از خودم برم دانشگاه این چه زندگی بود من داشتمممم😭😭😭

😂😂😂 میری اونجا میبینی 10 تا از تو سن بالاتر هستن نگران نباش

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

منطقه حدود 4500 به بالا البته مونده به تراز دهی امسال

بنظرت ۵٠٠٠ ۶٠٠٠تینا بیارم چه رشته ای برم خودم بین کاردرمانی و پرستاری موندم

فیزیو هم نمیدونم برم یا نه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨