2777
2789
عنوان

عکسم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 108 پست

بنظرم عمل نمیخواد

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بینی خیلی خوبه عملم کنی خیلی تغییر نمیکنی نهایت کاری که دکتر بکنه تیغه وسط بینی که اومده پایین از سو ...

همون دیگه میترسم تغییر نکنم اما این بینی های عملی که خوشگل شده رو میبینم خیلی دلم میخواد قوس دار خیلی دوست دارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
تو ک هم پول داری هم شوهر خوبی داری عمل کن

خب موضوع پول نیست ریسکه چون بینی ام بد نیست میترسم عمل کنم تغییر کمی کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ارررره ماشالله چقد سفیدییییی روی هر چی سفیده کم کردی ،🤣🤣🤣بنظر من ک بینیت خوبه مشکلی نداشت

فدات عزیزم

منم بینیم مشکلی نداره ولی اگه پول داشتم حتما عمل میکردم

اخه به هرکی میگم میگه دیونه ای وقتی. مشکلی نداره بری زیر تیغ چند ساله من درگیرم عمل کنم یا نه

عمل نکن بینیتو ولی برای لبات ژل زدی ؟

اره عزیزم ژل زدم ۳ سال پیش

من قبلنم عکس شمارو دیدم

به نظرم صورتت نیاز به هیچ تغییری نداره واقعا

میخوای تغییر کنی رنگ یا مدل موهاتو عوض کن،در همین حد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

پوستت بی نظیره زاویه صورت داری بینیت هم نیازی نیست تو که میگفتی درشتی چرا پروتز ؟

نه سینه ام درشت نیست کلا به عمل سینه بیشتر نیاز دارم تا عمل بینی اما شنیدم خیلی درد داره

همون دیگه میترسم تغییر نکنم اما این بینی های عملی که خوشگل شده رو میبینم خیلی دلم میخواد قوس دار خیل ...

عزیزم اره میدونم من خودمم عاشق قوس عمل بینی ام خیلی نازه ولی تو ریسک نکن ،دختر خاله منم بینیش شبیه شما بود دکترش پشیمونش کرد ،میگفت احتمال اینکه بعدا پشیمون بشی و خراب بشه بیشتره ،خصوصا بینی ظریف با گذشت زمان تو حالت طبیعی استخون بینی تحلیل میره و بعد فرضا ۱۰ ۱۵ سال دوباره عمل میخواد شاید تامپون بخواد و کلا دردسرش زیاده اصلا نمی ارزه تو بهترین حالت ۱۰ درصد میخواد تغییر کنه که ارزش نداره