2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 62 پست
چیو

ک بدون بچه میخانت

یا حس کنه اگر اون نبود میتونستی خوشبخت باشی

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

ازدواج دوم سعی کن منطقی تصمیم بگیریهم عقلی و هم قلبی باید دوسش داشته باشی

آخه هرکس پا پیش میذاره فکر میکنه دخترم

بعد میفهمه شرایطمو خب طبیعیه قبول نمیکنن

دیگه اینقدر اینطوری پیش اومده

با اینکه دلم میخواد با یه آدم خوب آشنا بشم و ازدواج کنم ولی میگم بذار بگم قصد ازدواج ندارم که حداقل اعتماد به نفسم خورد نشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظر بیشتر مشکل اونا اینه خانم یه ازدواج داشته

اها

فک کردم بچه ست

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

باشهآخه واقعا خودمم عاشق بچممبدون پسرم نمیتونم اصلاخیلی بی پناهه

خدا خیرت بده

انقدر دیدم مادره بچه رو ول میکنه میره ازدواج میکنه خیلی غمانگیز هست

آخه هرکس پا پیش میذاره فکر میکنه دخترمبعد میفهمه شرایطمو خب طبیعیه قبول نمیکنندیگه اینقدر اینطوری پی ...

من ازدواج دوم کردم همسرم اولم خیانت کرد و اهل کار نبود جدا شدم ۶ سال تنها بودم و سرکار میرفتم تا با همسرم آشنا شدم

بچه رو نمیخوادمن خودم نگهش میدارم

اصلا بچه رو به کسی ندید. خدا بخواد درست کنه با همون بچه واستون میسازه

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

خدا خیرت بده انقدر دیدم مادره بچه رو ول میکنه میره ازدواج میکنه خیلی غمانگیز هست

من دلم برای بچم میسوره که همچین پدر بی رحمی داشت که دخترای خیابونی رو به زن و بچش ترجیح داد.

اصلأ محبتی از باباش ندید بچم