2777
2789
عنوان

شوهر پخله

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسواس بگذار کنار وگرنه نابود میشی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عصابم خورد میشه کثیف شدنی مغزم مغزمو میخوره

نکن بیکاری مگه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بی نظم و ترتیب

منم اومدم معنی کلمه ای که گفتی بدونم

لامصب نمیدونم چ دردیه نمیتونم وا بدم

چرا میتونی

روی خودت کار کن تا نابود نشدی .

من بچه ی دومم داشتم ،دچار وسواس شدید طوری که بچه رو میشستم بعدش خودم میرفتم حموم و لباسها رو با دست میشستم . پنجشنبه و جمعه کوزت بودم و تا کمر خم کهدشیشه از بیرون و داخل تمیز و بدون لک و .... دیگه هم بچه هام داشتن نابود میشدن از بس داد میزدم که نریزید و ... هم خودم. تا اینکه یه روز همسرم اومد از بیرون شروع کرد به غر زدن که چرا اساب بازی بچه پهن روی زمین .حالا کلا دوتا وسیله بود رفتم دستش رو گرفتم گفتم ببین شیشه ی پنجره تمیز ،همه جا تمیز تو فقط اون دوتا رو دیدی که بچه داره بازی میکنه .

دیگه نکردم .به خودم گفتم باید ول کنی تا بفهمه که چقدر اون موقع خوب بودم و قدرش رو ندونست . الانم تمیز هستما ولی نه اون حوری دیگه