2777
2789
درسته....ممنونم ازتون...بنظرتون من باید چیکار کنم؟

من خودم حق هامو گرفتم و مهریه، هم ۱۱۴ تا گزاشتم، بابت حسن نیتی، که داماد به عروس داشته باشه، و عندالمطالبه هم است، و شما میتونید با توجه به خانواده ها و شرایط و اوضاع و عرف محلتو میگید ، ما عرفمون چارصد تا سکه بود ولی من گفتم خیلی زیاده، چون میخام در طول زندگی بهش بگم این حق منه و شاید هم ماهانه مقداری شو ازش بگیرم، نه گداییه نه فروش نه از این چرت و پرتا من تو اون خونه کار میکنم،مادرم بچه شیر میدم، خانواده شوهر تحمل میکنم،خونه زندگی هندل میکنم، یه مقداری میده خورد خورد در طول زندگی تا این پر بشه این حق کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی ممنونم😭🤍

نگران نباشید خانم

با اینکه خودم زندگی تلخی داشتم

ولی از روح مادرم میخام از خدا بخواد تمام زوج ها خوشخبت شن

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

من خودم حق هامو گرفتم و مهریه، هم ۱۱۴ تا گزاشتم، بابت حسن نیتی، که داماد به عروس داشته باشه، و عندال ...

وقتی شوهر ادم پولدار باشه قطعا این درست ترین حالتشه....ولی وقتی قراره با حقوق کارمندی جفتمون زندگیمونو بگذرونیم مشخصا مهریه به هیچ کارم نمیاد درسته؟

وقتی شوهر ادم پولدار باشه قطعا این درست ترین حالتشه....ولی وقتی قراره با حقوق کارمندی جفتمون زندگیمو ...

مهریه برای بعد از فوت شوهر هم. هست همونطور که گفتم، دیون ممتازه دینی هست به گردن، مرد برای شما، زمانی که مرد فوت میکنه، ابتدا دیون بانکی و قسط و پول طلبکار و مهریه زنش رو میدن بعدش که چیزی مونده بین وراث تقسیم میشه، پس همونطور که گفتم مهریه برای طلاق نیست فقط . یا در طول زندگی بلکه برای همه مراحل هست