2777
2789
رشت که شاهکاره من خیلی گیرم دانشگاه سخت میگیره حالا موضوع اینه که منم زندگی رو سخت میگیرم

اهان نه بابا من امروز امتحان داشتم پی دی اف استادم اپلود نکرده بودم تا ساعت 6 بعد از ظهر دیروز بعد اپلود کردم یک نگاه انداختم رفتم سر امتحان پاسم شدم icon بعضی دوستان 3 تا رفرنس خونده بودن بیشتر خراب کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان نه بابا من امروز امتحان داشتم پی دی اف استادم اپلود نکرده بودم تا ساعت 6 بعد از ظهر دیروز بعد ا ...

من که شب امتحانیم 😂

ولی خب یه دانشجوی واقعی هیچ وقت زیاد درس نمی خونه

یه دانشجوی واقعی همه چیرو میزاره شب امتحان

اره خلاصه...

فعلا یه درس رو افتادم 🙂

باید ترم بعد وردارم

اوه چه بد نه من همه رو پاس شدم من صبح امتحان میخونم

دخترا معمولا صبح، صدمین مرورشون رو می کنند!!!

ولی خب شما کاره درست رو می کنی

فک کنم دانشگاه ازاد باشی

چون با صبح امتحانی کار جمع نمیشه، مگر اینکه درس راحت باشه بهتون نمره میدن

اینجا با ۹.۷۵ میندازن 😐

دخترا معمولا صبح، صدمین مرورشون رو می کنند!!! ولی خب شما کاره درست رو می کنی فک کنم دانشگاه ازاد باش ...

نه من روزانه ام ولی دانشگاه ما تا 11 و 75 میندازن نمرات شده تا 12 از ترم 5 ولی ازاد بیشتر سخت میگیرن برای علوم پزشکی چون میخوان بندازن بیشتر پول بگیرن

نه من روزانه ام ولی دانشگاه ما تا 11 و 75 میندازن نمرات شده تا 12 از ترم 5 ولی ازاد بیشتر سخت میگیر ...

اره متاسفانه

هم دانشگاه اذیت می کنه هم استادا عوضی شدن!!!

لعنت به این سیتمشون....

وااای تو تاکسیم چقد گرمه هوا 😑😑

چرا حس می کنم تو بهشت زندگی می کنی!! میگه همه چی خوب بود نکنه تو ایرانی نیستی دارم با لیندیا جکسون ...

icon چرا ایرانم ولی اخه خوب خوش گذشت البته بعضی اوقاتم سخت بود ولی همونا هم حال داد