2777
2789
عنوان

داستان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 35 پست
با مرد ها مهربان تر باشیممن که مجردمولی از خیلیا شنیدم که مردهای اینجا حتی بهتر از شوهرهاشون اونها ر ...

والا ما نامهربان نیستیم ولی آدم ب این حجم از پیام دادن شک میکنه

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

نه همشون مثل من نیستن شاید واقعا مشکلی داشتن ولی خب بازم منطقی نیست ولی به هزحال اونایی که تو سایتنو ...

اها شاید حتما شنیدن دیدن همچین سایتی هست عضو شدن

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مرد ها مهربان تر باشیممن که مجردمولی از خیلیا شنیدم که مردهای اینجا حتی بهتر از شوهرهاشون اونها ر ...

مردهای اینجا بهتر از شوهرهاشون اونهارو درک. میکنن؟😐😂

ینی چییییییییی

ینی گین...

مردهای اینجا بهتر از شوهرهاشون اونهارو درک. میکنن؟😐😂 ینی چیییییییییینی گین...

نه نه

یعنی شوهرهاشون اونا رو درک نمیکنن

اما اینجا با مردها درد و دل میکنن

یه پسر سینگل که اومده اینجا از تنهایی در بیاد.

باع باعععععععباععععععععععععععععع

عاع😂😂😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

لیاقت مهربون بودنو ندارین

همتون ی مشت هول و خودشیفته و از خود راضی هستین زنو مثل کالا میبینین

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

لیاقت مهربون بودنو ندارینهمتون ی مشت هول و خودشیفته و از خود راضی هستین زنو مثل کالا میبینین

نه آبجی این چه حرفیه آخه

همه که مثل هم نیستن

یه پسر سینگل که اومده اینجا از تنهایی در بیاد.

لیاقت مهربون بودنو ندارینهمتون ی مشت هول و خودشیفته و از خود راضی هستین زنو مثل کالا میبینین

نهههههههه ینی چی

همشون مثل هم. نیستن کهههههه

نگووو گناه دارن اونایی که. واقعا مردن

بین زناهم خوبو بد هست بین مردا هم

عه شوما😂

😂😂♥️

نه آبجی این چه حرفیه آخههمه که مثل هم نیستن

اوهوم مشخصه