2777
2789
عنوان

کمک شوهرم ب خانوم نیازمند

| مشاهده متن کامل بحث + 4759 بازدید | 181 پست
شما بايد شماره خودتو ميدادى ب اون زنه

دادم و بهش گفتم به من تماس بگیر ولی بازم ب شوهرم میزنه.میگه ب شوهرم روم نمیشه ب خانومت بگم.بعد ز میزنه درد و دل با شوهرم .شوهرم میگه بخدا تمام وقتمو میگیره که الکی روش قطع میکنم سر کار

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ای خداااااااااااا

چرا بلانسبت خانوما بعضیا اینجوری شدن؟؟؟

اصلا ادم توبه کار میشه به کسی کمک کنه...بنظرم همسرت بلاکش کنه یا اینکه خیلی جدی بهش بگه از این به بعد هر موردی بود با خانومم در تماس باش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید از طریق شما انجام میشد این کارا. یعنی خانومه به شما باید زنگ بزنه و پیام بده بابت پول و برنج و روغن و ...

اگه می تونی به روشی شماره خودت رو به خانومه بده تا از طریق شما اعلام نیاز کنه.

عزیزم اگه زندگیتو دوس داری تا دیر نشده دست و پاشو از تو زندگیت جمع کن منم دقیقا همین بلا سرم اومد.یکی از اطرافیانمون که وضع مالی خوبی نداشت و باهاشون رفت و امد داشتیم با شوهرم دوست شده بودن و بهم پیام میدادن.با اینکه اونم قیافه خاصی نداشت و همسن شوهرمم بود.بنظرم خودم با کمک ها و رسیدگیهام و دلسوزی هام بهش بال و پر دادم که هوا ورش داشته بود که چه خبره

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
بنظرتون من اشتباه میکنم؟از اونورم نمیخوام باعث شم ی دفعه ی نونی که از ی جایی بشون میرسه قطع بشه

نه عزیزم اصلا اشتباه نمی کنی 

اول حفظ زندگی خودت مهمه بعد کمک به دیگران

به یک خیریه ای جایی معرفیش کنید و با واسطه خیریه بهش کمک کنید 

متاسفانه من موردی دیدم که دقیقا همین مدلی زندگی شون از هم پاشید

از این به بعد بگو با تو در ارتباط باشه

به شوهرتم نگو گمانت را

به شوهرت بگو تو مشغله کاریت زیاده به عهده من بزار بگو اونم خانمه با تو راحت نیست بگو با من در ارتباط باشه بهتره و من وقتم ازاد تره