بچها من شوهرم ب ی خانوم نیازمند که شوهرش فوت کرده و دوتا پسر داره کمک میکنه .خانومه همسن شوهرمه ولی چون روستایی و ب خودش نمیرسه سن بالاتر نشون میده.مثاا من پولای صدقه رو میزارم کنار واسش یا عید بچهاش رو بردیم خرید البته منم همراهشون رفتم و هر چند مدت ی بار ب شوهرم ز میزنه یا پیام میده اینقدر واسم بفرست یا واسه کتاب مدرسه بچها یا واسه دکتر یا برنج .ولی من حس میکنم کم کم داره ب شوهرم علاقه مند میشه.البته اصلا و اصلا شوهرم متوجه نیس.ولی قبلا که ی چیزی میبردیم واسش خودش نمیومد دم در بچها رو میفرستاد ولی الان خودش میاد یا اینکه ت نگاهاش میخونم یا اینکه ی بار شوهرم بهش گفت فعلا ندارم با حالت قهر گفت دیگه هیچوقت مزاحمت نمیشم که جوابمو ندی بعد دوباره چند روز بعدد ز زد
دادم و بهش گفتم به من تماس بگیر ولی بازم ب شوهرم میزنه.میگه ب شوهرم روم نمیشه ب خانومت بگم.بعد ز میزنه درد و دل با شوهرم .شوهرم میگه بخدا تمام وقتمو میگیره که الکی روش قطع میکنم سر کار
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اگه زندگیتو دوس داری تا دیر نشده دست و پاشو از تو زندگیت جمع کن منم دقیقا همین بلا سرم اومد.یکی از اطرافیانمون که وضع مالی خوبی نداشت و باهاشون رفت و امد داشتیم با شوهرم دوست شده بودن و بهم پیام میدادن.با اینکه اونم قیافه خاصی نداشت و همسن شوهرمم بود.بنظرم خودم با کمک ها و رسیدگیهام و دلسوزی هام بهش بال و پر دادم که هوا ورش داشته بود که چه خبره
محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست