2777
2789

تو که خودتم مردی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم پسرم

به من کاری نداشته باشین

من به کسی کاری ندارم

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

مردها چیکار کردن🤔

ی درخواست میدن خوب اونم قبول نکنین🤷🏻♀

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

تو که خودتم مردی

😉😁😁

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . درخواست دوستی هم نمیدم.......بعضی ها راه و چاه نشونشون دادیم به جا که راه برن با کله رفتن تو چاه . خودته بدبخت کردی همین . کاش میفهممیدی چرا ترسوندمت که به خودت بیای تا اعتماد نکنی ولی مثل اینکه اوضاعت خرابه با مخاطب خاصی نیستم کسی به خودش نگیره

نه

زده مرد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ