2777
2789
عنوان

زیبایی پا

| مشاهده متن کامل بحث + 40030 بازدید | 97 پست
حالا من جدای اینکه یه شصت تپل با ناخن های کوتاه دارم....قوزکامم ورقلومبیدست    

منم يك بار كفش ناجور خريدم پام داغون شد

اون موقع سني نداشتم مد شده بود بدون جوراب

دهنم سرويس شد

ورقلمبيدگيهاش موند

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظر من هیچی مثل کرم جی نیست هم ارزون هم خیلی موثر

من یه مدت خیلی پاهام خشک و بد شدن یه هفته کرم جی هرشب میزدم عالی شدن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
فکر می کنم آره. مخصوصا اگر بعدش مرتب تو خونه شبا وازلین یا یک کرم سنگین دیگه بزنین٬ و خودتون هم سنگ ...

مرسی گلم ازراهنماییت

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
برای پاشنه پا کرم ترک پای دکتر ژیلا بگیر معجزه میکنه.قیمتش هم خیلی مناسبه.

واقعا؟حتماعزیزم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

کلا ژنتیکیه،من دستو پاهام خیلی خوشگلن،هرکی دیده بهم گفته😬حتی خواهرشوهرم که مغروره بهم میگه دستتات چقد قشنگو ظریفو کشیدست پاهامم میگه😅😅😅مثلا ساعتو دستبند جدید میخرم همه میگن وای چقد بدستات میاد😅شوهرم اولین بار که منو دیدگفت چقد دستات قشنگن😅😤😅😂بعدها در مورد پاهامم گفت😬😅البته مهم نیست زیاد قشنگ باشه یا نه😟

منم يك بار كفش ناجور خريدم پام داغون شد اون موقع سني نداشتم مد شده بود بدون جوراب دهنم سرويس شد و ...

از این نوک تیزا نبود احیاناااااا

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  
بنظر من هیچی مثل کرم جی نیست هم ارزون هم خیلی موثر من یه مدت خیلی پاهام خشک و بد شدن یه هفته کرم جی ...

مادرم5 ساله استفاده میکنه.....میگه رو دستش نیومده...عالیه

حتی کرم 60 تومنی هم خرید برای پا ولی باز رفت جی خرید گفت فقط همین

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد