2777
2789
عنوان

زیبایی پا

| مشاهده متن کامل بحث + 40030 بازدید | 97 پست

خواهرشوهرم من هی میره آرایشگاه پاشو میزاره تو حوض.‌.همون بیریخت هست که هست پاهاش..سیاه و بدنرکیب..ولی من شیش ماه یبار واسه صورتم آرایشگاه نمیرم چه برسه به پام.اما ژنتیکی پاهام قشنگه .😂

عه سلاااااام😀 فاطمه گیر داده بودم ب اون کاربر پست اولی میگفتم این تویی تویی میگفت نه بخداااا😭 ...

دیدی من نبودم😢😢😢

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی من نبودم😢😢😢

😁😁😁😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
خودم انجام نمیدم راضی ام😆 ولی سالن ها پدیکور و ماساژ و اینا انجام میدن. خیلی تاثیرداره

اره پارافین تراپی هم زیاد تاثیر داره ولی منم مثل تو نمیرم 😅

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
😁 منم با اینکه پوستم خیلی سفیده اما اسکلت پام یه جوریه مثه مرداست خیلیم لاغر😣

پا کلن داغونه‌نمیشه کاریش کرد😞

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
کارخاصی نمیکنم پوستم سفیده بعد حموم لوسیون میزنم خیلی خوبه منم از پاهام تعریف شنیدم😆

خوشا ب حالت بابا خوشگل 😉😉

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
خدایی بعضیا پاهاشون خیلی ظریف و خوشگله

اره

مهم سیرت ادمه😐

شست تپلمو به هیچ پا ظریفی نمیدم

تکبیییر😀😀😀😀😕😐