2777
2789
عنوان

بیاید عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 66 پست
اومد ندیدی ترسیدم بمونهحذف کردم

خیلی نازی

غرورت گلومو به هق هق کشیده آدم که قسم خوردشو دق نمیده!////////////گر ستم خوب است آری بر شما هم میرسد/هرچه میخواهی بدی کن وقت ما هم میرسد/از همان دستی که داری بیگمان خواهی گرفت/ترکههایت را بزن چوب خدا هم میرسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز میزارم اومد لایکت میکنم

هروقت اومد منم بلایک

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

ده کیلو لاغر شو موهاتو باب بزن و کراتین کن

تازه ب وزن دلخواه همسر رسیدم 😂

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
شومیر های خوشگل تررر مانتو نبوش دیگه شومیز

شوهر نمیزاره شومیز کوتاه بپوشم . باید با این مدلا سر کنم

میخام ریزشی بخرم

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
چکار کنم استایلمو خیلی ضعیفم تو این مورد

اولن سادگی همیشه مده سعی کن همیشه کفشات رنگشون روشن باشه و لباسایی انتخاب کن که اندازه ی اندازه ی بدنت باشه نه خیلی گشاد باشه نه جذب باشه و همیشه تاکستونی لباس با طرح ساده انتخاب کن

اولن سادگی همیشه مده سعی کن همیشه کفشات رنگشون روشن باشه و لباسایی انتخاب کن که اندازه ی اندازه ی بد ...

اره درست میگی . میخوام شومیز شلوار ریزشی بخرم خوبه بنظرت