2789
عنوان

سرویس بدل

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 23 پست

طلا خوبیش به اینه که پشیمون بشی عوض می کنی ، فقط مزد ساختش کم میشه البته

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه همین جوری، واسه تو عروسی بقیه!

طلا بخر...بدلم بخر...والا

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

اگه پول داره واقعا میخوای طلا بخر پس انداز شه پولت هم خرج نمیشه میمونه براتون 

اگه نه از روی مجبوری واسه جل چشم مردم میخواد بخره بدل بخر 

انقد که سرویسای استیل خوشگل و ظریفه اصلا من دیگه نمیتونم تشخیص بدم کی طلا داره کی بدل 

الان ک خییلی گرونه اگه ضروری نیس بزار ی ذره ثبات پیدا کنه بعضیا ی جوری نظر میدن انگاز شوهره دشمنشون ...

اخه فکر نکنم ارزون تر بشه، پس ثبات پیدا کنه یا نه  فرقی نداره، فقط هر چه زود تر بخرم ارزون تره.

بعد که برا مادرش خرید نگی که من مراعاتشو کردم ولی برا مادرش خریدا.

اگه میخواد بخره بگو قربونت برم دستت طلا

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خو هردوشو بخر

هردوشم استفاده کن اینجوری هم دوتا سرویس داری هم پس انداز اگه یه روز مجبورشدی طلاتو بفروشی اون یکی رو داری....کسی هم شک نمیکنه😉😉

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍