2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه بهم دست زد ن اونجوری ها ولی دست زد خیلی حالم بده راجب این موضوع😭😭

اشتباه از خودت هم بوده عزیزم ولی راجبش ناراحت نباش

اگه میتونی یجوری به دوستدخترش هشدار بده که چجور ادمیه

البته یجوری که برای خودت دردسر نشه

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه اصلا به این فکر نمیکنه که با تو بره تو رابطه ولی اگه چراغ سبز نشون بدی ق ...

عزیزم میشه از منم حدس بزنید و بگید این شخص مورد نظرم برمیگرده سمتم؟

به امید رسیدن به دو تا 

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه اصلا به این فکر نمیکنه که با تو بره تو رابطه ولی اگه چراغ سبز نشون بدی ق ...

مرسی♥️

آخه یه مدت کوتاه باهم بودیم

به نظرت حسی بهم داره؟؟

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

مثلا خونه یه شام خوشمزه هم پختی الکی دوتا بشقاب اضاف بذار یه عکس خوشگل بگیر بگو مهمونی فلانباشگاه بر ...

عزیزم من بخدا از سرشم زیادی بودم دیگ فراموش میکنم همه چیو به سوال پشتم حرف میزنه یا ن؟

بنظرت فقط تاوان پس میده؟ با این دختره چ زمانی کات میکنه؟

اشتباه از خودت هم بوده عزیزم ولی راجبش ناراحت نباشاگه میتونی یجوری به دوستدخترش هشدار بده که چجور اد ...

میدونم اشتباه کردم ولی پشیمونم سودی نداره😭

پیج دختره رو دارم ولی بگم میدونه منم میترسم دشمنم بشه دختره ام آخه مثل خودشه آدم خوبی نیس

عزیزم من بخدا از سرشم زیادی بودم دیگ فراموش میکنم همه چیو به سوال پشتم حرف میزنه یا ن؟بنظرت فقط تاو ...

به حرفایی که میزنه اهمیت نده با سگایی که پشتت واق واق میکنن کاری نداشته باش

خیالت راحت قطعا تاوان پس میده و حتی متوجه میشه که جواب کاری که با تو کرده بوده.اما پیگیرش نباش که از مسیر و هدف خودت دور نشی یه روز ب گوشت میرسع که چ بلایی سرش اومده .اون روز تو حالت خیلی خوبه و وضعت دیگه این حال غمگین نیست