2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجیدیه رو بطور دقیق خبر ندارم ولی دختر خالم همون اطرافن محیط خلوتیه زمین خالی خیلی زیاد داره اون خلوتی منو میترسونه دلم میگیره شباش رو اصلا دوست ندارم ولی اگر کسی خونه بخره جای پیشرفت داره فکر کنم 

،،
مجیدیه رو بطور دقیق خبر ندارم ولی دختر خالم همون اطرافن محیط خلوتیه زمین خالی خیلی زیاد داره اون خلو ...

شوهرم میگه بریم اونجا خونه بخریم من تردید دارم نمیدونم چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین؟ 😥

شوهرم میگه بریم اونجا خونه بخریم من تردید دارم نمیدونم چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین؟ 😥

الان کجا هستین من هفده شهریورم یعنی به اون شلوغی بازارها پنج دقیقه پیاده راهه برای همین تو محیط الهیه افسرده میشم باز هم میگم اگر بخرین جای پیشرفت داره 

درمورده سرافرازان تحقیق کردین؟ یا محدوده بلوار قرنی؟

،،
الان کجا هستین من هفده شهریورم یعنی به اون شلوغی بازارها پنج دقیقه پیاده راهه برای همین تو محیط الهی ...

منم میگم سرافرازان بهتره اما شوهرم میگه اونجا جای پیشرفت داره، الان هفت تیریم خیلی منطقمون خوبه به رفتن از اینجا که فکر میکنم دلم میگیره😭😭

منم میگم سرافرازان بهتره اما شوهرم میگه اونجا جای پیشرفت داره، الان هفت تیریم خیلی منطقمون خوبه به ر ...

خب سرافرازان هم جای پیشرفت داره بنظرم

ولی خدایی فک کنم حداقل اولش سختت بشه اما چه میشه کرد زن و شوهر باید پشت هم باشن ببین اگه ارزشش رو داره تو کارش نه نیار انشالله بعد از یه مدت دوباره پول جمع میکنین بزارین رو پول خونتون یه جایی که دوست داری  میخرین اینو از الان باهاش طی کن

به هر حال از مستاجری بهتره که

،،
خب سرافرازان هم جای پیشرفت داره بنظرم  ولی خدایی فک کنم حداقل اولش سختت بشه اما چه میشه کرد زن ...

مستاجر نیستیم فقط خونمونون طبقه چهارم بدون آسانسور که شوهرم میگه هرچی بگذره بدتر فروش میره😭😭

ای بابا قیمت خونتون نباید پایبن باشه که میتونین جای بهتری بخرین بنظرم ،

شاید شوهرت چیزای دیگه هم مد نظرشه وگرنه خیلی جاهای بهتری هست که جای پیشرفت داره

به هر حال خوشبخت باشین😊

،،