2777
2789
کمپرس بگیر بده ب همراهت از لحظه ک اومدی بیرون کمپرس یخ بزاره ورم نکنی بیهوشی اصلا ترسناک نیس میخوابی ...

من گلوم ورم داره ممکنه تو بیهوشی و اون لوله ای که میکنن تو حلقه م مشکل پیش بیاد؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مرسیچرا کلینیک ریسکش زیاده؟همه دکترا بیمارستان عمل میکنن؟

کلینک برا کارای سرپایی هست ن عمل ب این مهمی ک دکترا تو ایران برا فرار از مالیات عملا دارن با جون مریض بازی میکنن

شما تو کلینیک بستری نمیشی در حالی ک بعد عمل بینی ۶ ساعت حداقل باید بستری بشي و تحت نظر باشی ک مشکلی پیش نیاد

تجهیزات اورژانسی و پزشک دیگه ای حضور نداره ک اگه مثل عمل من حساسیت داده بودم اگ بیمارستان نبود قطعا میمردم

تیم پزشکی نداره

دستگاه های عکسبرداری و سیتی و ام آر ای در لحظات اورژانسی ندارن

کنترل عفونت کاملی ندارن و ممکنه مریض عفونت بگیره

قانونی نیست و اگ بمیری هم چیزی نمیشه

آزمایشگاه و بانک خون و ای سیو و تجهیزات پیشرفته برا اتفاقات وسط عمل ندارن

عملا دارن با جون مردم بازی میکنن

سلام منم همین مشکل رو داشتم تا اینکه دکتر حامد عباسی رو پیدا کردم قیمتشون خیلی منصفانه است برو سایت biniclinic ببین

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

چقدر عالی کارشون چطوره؟ من خیلی میترسم ارزون باشه ولی بینیم رو خراب کنه یا مشکل تنفسی بگیرم

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.