2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 218 پست
8 آف شدم ، الانم از خستگی خوابم نمیبره ، امون از آخر هفته های بیمارستان

ی قاشق دیفن هیدارمین بخور تخت بخواب

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه قاشق خیلی کمه بابا ، حداقل یه شیشه 😂😂🤦♂️

روز تجویز من نه نیار

ی قاشق کافیه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ی قاشق دیفن هیدارمین بخور تخت بخواب

یه قاشق خیلی کمه بابا ، حداقل یه شیشه 😂😂🤦♂️

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

ای نامردا ، اصلا باشه

چرا نامرد 🥴اصن تقصیر منه دلسوزانه ویزیت کردم

چارش تریاکه👌

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی

چرا نامرد 🥴اصن تقصیر منه دلسوزانه ویزیت کردم

خیلیا میان میشینن میگن فلان بنویس بیسار بنویس و منی که دوست دارم از فشار کلمو بکوبم تو میز

خیلیم راضیم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

چارش تریاکه👌

بازم صد رحمت ب تجویز من😅😅😅😅😅😅😅😅

به مقدار لازم 🤣

دیدی ناشکری کردی چی سرت اومد

تریاک که خوبه

بین شربت و تریاک

ترجیحت تریاکه

تف تو این روزگار