2777
2789
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 4107 بازدید | 249 پست

[QUOTE=419449034]به دوش آب گرم که عادت ندارم ، آب سردم بیشتر شارژ میکنه آدمو ولی دیگه کم کم دارم میرم بخوابم[/QUOTE

آب سرد🥶حتی فکرشم باعث میشه لرز بگیرم😂🤦♀️ موندم چجوری با آب سرد دوش میگیرید ولی گاهی با آب گرم دوش بگیر مثل الان

کی میدانه دلم آشوبه به همه میگم حالم خوبه...

ببخشید قصد بدی نداشتم دقیقا موافقم مرسی همچنین

خواهش دادا شما ببخش تو تاپیکت پر حرفی کردم ایام به کام وقتت خوش برو استراحت کن مزاحم نباشیم 🙏🏼🌺

بدنتم بزار به صورت طبیعی اروم بشه هیچوقت حتی سمت قرصم نرو چه برسه به مواد مخدر البته میدونم شوخی میکردن ولی خب بازم گفتم بگم🤦♂️🌺

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر پول دار بله میشه

یه مثالش میشه داروخونه ، پمپ بنزین و . .. .

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

[QUOTE=419449034]به دوش آب گرم که عادت ندارم ، آب سردم بیشتر شارژ میکنه آدمو ولی دیگه کم کم دارم میر ...

دوش سرد که عشقه . . . شما نمیدونین چه لذتی داره

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

خداقوت پهلوان

من از زندگی خسته ام

با آهنگ غمگین شکست عشقی دار، دارم میرقصم

و با تصمیمات عجیبا غریبا آینده امو قمار میکنم مثلا چند روز دیگه کنکور نمیدم

پس بیخیال 😂🥸

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

خواهش دادا شما ببخش تو تاپیکت پر حرفی کردم ایام به کام وقتت خوش برو استراحت کن مزاحم نباشیم 🙏🏼🌺بد ...

عزیزدلی راحت باش بابا اتفاقا خوشحال شدیم از همصحبتی

دوش سرد که عشقه . . . شما نمیدونین چه لذتی داره

ی بار خواستم امتحان کنم فاز اینایی ک میگفتن با اب سرد دوش میگیریم بگیرم دیدم نفسم بند اومد فهمیدم اینکاره نیستم مثل بچه آدم رفتم سراغ آب گرم😂

کی میدانه دلم آشوبه به همه میگم حالم خوبه...

بالاخره اونم زحمت خودشه داره یه سرمایه اولیه خیلی بالا میخواد

همون دیگه ، از خدا سرمایه رو خواستم براش

خداقوت پهلوان من از زندگی خسته ام با آهنگ غمگین شکست عشقی دار، دارم میرقصم و با تصمیمات عجیبا غریبا ...

در این حد ساز مخالف ؟ ایول

ی بار خواستم امتحان کنم فاز اینایی ک میگفتن با اب سرد دوش میگیریم بگیرم دیدم نفسم بند اومد فهمیدم ای ...

😂😂نرماله