2777
2789
عنوان

بیاین

124 بازدید | 18 پست

بچه ها من تو رابطه ام ،،،بعد بعضی وقتا که میخواد یه سری جاها حرفای چیز بزنه و مثبت هجده بگه من یه جوری رفتار میکنم که خودش میگه انگار راحت نیستی و من اصلا نمیخام فاز بدی بهت بدم پس چیزی راجبش نمیگم،،اما دوستام میگن همه الاان اینجوری حرف میزنن و فلان،،،چیکار کنم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کم رو بدی بهش رابطه کامل هم میخواد، پس بهتره خودت را کنترل کنی، چون هر چه زودتر وارد این مسایل بش ...

بیخود کرده اصلا اجازه رابطه و این حرفارو بهش نمیدم،،،،کلا خودمم حس خوبی نمیگیرم وقتی بخواد راجب این چیزا حرف بزنه خودش دیگه دیشب گفت درکت میکنم و تا خودت نخوای چیزی بگی چیزی نمیگم

کار خوبی میکنی نزار وارد اون بحثها بشه .(بنظر خودم این دوستیا فایده نداره چون میدؤنم به چی ختم میشه

بعضی وقتا احساس میکنم واقعا خیلی دوس داره،،ولی خب میدونی سلامت روحی خودم خیلی برامم هم تره،،خیلی خوشش میاد ازین حرفا بزنه مارو به خیر و ایشونو به سلامت

از یه چیز که میترسم اینه که خیلی خیلی خیلی زیاد دختر دورشه،،میترسم واقعا

اگه انسان چشم پاکی باشه فقط اون دختر را میبینه که دوسش داره، نترس بذار در انتخابت برای خودش کامل آزاد باشه اونجور ارزشت بیشتره

بعضی وقتا احساس میکنم واقعا خیلی دوس داره،،ولی خب میدونی سلامت روحی خودم خیلی برامم هم تره،،خیلی خوش ...

ذات ما اینجوریه که به این حرفا علاقه داریم .بنظرم این دوستیا فایده ای نداره فقط با کسی که میخواید ازدواج کنید برید تو رابطه

🌟

اگه انسان چشم پاکی باشه فقط اون دختر را میبینه که دوسش داره، نترس بذار در انتخابت برای خودش کامل آزا ...

اره،نهایتا هم نشد نشد،مهم اینه روح خودم اذیت نشه و خودم اروم باشم

ذات ما اینجوریه که به این حرفا علاقه داریم .بنظرم این دوستیا فایده ای نداره فقط با کسی که میخواید از ...

اخه به یسری دلایل ماها فعلا تا یه سالی هیچکدوم هیچجوره شرایط ازدواجو نداریم حتی اگه اون داشته باشه من ندارم،و خب ترجیحمم اینه بیشتر بشناسمش شاید اصلا اونجوری که میخوام نباشه

اخه به یسری دلایل ماها فعلا تا یه سالی هیچکدوم هیچجوره شرایط ازدواجو نداریم حتی اگه اون داشته باشه م ...

نمیدونم .حواستون به خودتون باشه بعد از چند مدت اونقدر راحت نشید که.....

بعدشم ولی میکنه میره

🌟