2777
2789
من هزینه ی دکترندارم میتونم بخورم لطفامنم کمک کنین بخاطرخدا،اصلاارامش ندارم همش باخودم درگیرم استرس ...

ببین عزیزم اگر بیمارستان دولتی نزدیک خونتون هست با دفترچه بیمه برو پیش روانپزشک یه هزینه ی خیلی کمی درمیاد با داروهاتون ولی خواهشا خودسرانه مصرف نکنین هرچی تو تاپیکا میخونین 

یا حتی پیش پزشک عمومی برین وشرح حال بدین ایشون هم با توجه به قد و وزن و شرایط روانیتون دارو تجویز میکنن و بعد از مدتی بهبود پیدا میکنین

من درکتون میکنم عزیزم

درخواست دوستی قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم اگر بیمارستان دولتی نزدیک خونتون هست با دفترچه بیمه برو پیش روانپزشک یه هزینه ی خیلی کمی ...

دفترچه بیمه هم ندارم ببینم میتونم دکترعمومی برم ممنون بابت پاسختون عزیزم خداخیرتون بده

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
دفترچه بیمه هم ندارم ببینم میتونم دکترعمومی برم ممنون بابت پاسختون عزیزم خداخیرتون بده

دفترچه بیمه ی خواهرت هم میتونی ببری بیمارستانای دولتی معمولا هزینه ی چندانی ندارن 

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم هممون شاد و سرحال و با ارامش باشیم😍😘 

شما هم اضطرابی بودین؟نتیجه گرفتین

بله من یه دوران چندماهه درمان دارویی کردم والان روان درمانی انجام میدم 

من اضطراب و وسواس ف داشتم ولی بهبود پیدا کردم اگر درمانو کامل کنین خوب میشین‌.

بله من یه دوران چندماهه درمان دارویی کردم والان روان درمانی انجام میدم  من اضطراب و وسواس ف دا ...

فقط فلوکستین خوردین؟مال کدوم استانید؟هیبنوتیزم بهتره با روان درمانی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
فقط فلوکستین خوردین؟مال کدوم استانید؟هیبنوتیزم بهتره با روان درمانی

نه چن داروی متفاوت در طی دوره ی دارو درمانی مصرف کردم و فلوکستین فکر کنم چن هفته خوردم  من روان درمانی دوست داشتم و روان درمانی رفتم درمورد هیپنوتیزم اطلاعی ندارم

نه چن داروی متفاوت در طی دوره ی دارو درمانی مصرف کردم و فلوکستین فکر کنم چن هفته خوردم  من روان ...

همون روانکاویه؟مال تهرانید

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
نمیدونم کدوم بهتره میخوام خوب بشم سی بی تی چیه؟

خوب ببین هر کدوم از روانشناس ها تو یه حیطه کار میکنن مثلا ما متخصص قلب داریم زنان داریم و...روانشناس هم هر کدوم تو یک حیطه کار میکنن مثل وسواس و....

مشاورهاهم هر کدوم تو حوضه خودشون کار میکنن مثل خانواده وتحصیلی و....

و اینکه هرکدوم از روانشناسا یا مشاورین با یک رویکرد فعالیت میکنن مثل سی بی تی و روان پویشی و رویکردانتخاب و...

گفتین روانکاو من فکر کردم درمورد این موصوعات اطلاع دارین عزیزم و موارد بالا رو برای اطلاعات بیشتر گفتم 

روانشنای خوب تو ناحیه ی خودتون پیدا کنین و برین برای درمان حتی روانپزسکتونم بهتون معرفی میکنه حتما اگر بخواین