2777
2789
عنوان

دندان شیری

72 بازدید | 20 پست

سلام.. خانمایی که بچه دارید راهنمایی میکنید؟

۳ تا دندون شیری بچه من یه کم پوسیده شدن.. ببرم درست کنن یا چون شیریه ولش کنم؟

۳ سال و ۳ ماهشه

فکر کنم بخاطر شیر شب اینجوری شد

سارا خانم سلام خوبین .منم چندتا از دیسکام بیرون زده خیلی حالم بده میشه شماره تماس اون رگ گیر و ادرس شو بدین و یکم در مورد مادرتون ک درد ب پاهاس میزد یا کم حسی تو پاها داشت یا ن توضیح بدین.در مورد دندونم الان میپرسم براتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میشه آدرس یا شماره دکتری که گفتین برای دیسک مادرتون و خودتون رفتین پیشش تو مشهد رو بدین

سلام خوبین.اگه تونستین با سارا خانم ارتباط بگیرین و شماره اون حکیم رو بگیرین لطف کنین ب منم بدین.شما هم کمر درد دارین؟

سلام خوبین.اگه تونستین با سارا خانم ارتباط بگیرین و شماره اون حکیم رو بگیرین لطف کنین ب منم بدین.شما ...

سلام جواب منو هم ندادن، منم بیرون زدگی خفیف دارم فیزیوتراپی رفتم الانم استخر و پیلاتس میرم یکم بهترم

سلام جواب منو هم ندادن، منم بیرون زدگی خفیف دارم فیزیوتراپی رفتم الانم استخر و پیلاتس میرم یکم بهترم

پس پیگیریم تا شماره رو از سارا خانم بگیریم انشالله.منم فیزیوتراپی و پیاده روی و ورزش فیزیوتراپ و استخرو میرم.ولی قرص پرگابالین بهم داد دکتر انگار حال روحی مو بهم ریخت و ب سختی دارم میزارمش کنار

پس پیگیریم تا شماره رو از سارا خانم بگیریم انشالله.منم فیزیوتراپی و پیاده روی و ورزش فیزیوتراپ و است ...

منم میخوردم همراه با قرص سلکسیب و باکلوفن ولی من اذیت نشدم چون غروبا میخوردم و چیزی متوجه نشدم بعد قطع شدنش

پس پیگیریم تا شماره رو از سارا خانم بگیریم انشالله.منم فیزیوتراپی و پیاده روی و ورزش فیزیوتراپ و است ...

اگه دوز ۳۰۰ میخوردی یه هفته ۲۰۰ بخور بعد ۱۰۰ بعد داخل کپسول ۱۰۰ رو یکم خالی کن بعدش نصفه و همینجوری آروم بزارش کنار

اگه دوز ۳۰۰ میخوردی یه هفته ۲۰۰ بخور بعد ۱۰۰ بعد داخل کپسول ۱۰۰ رو یکم خالی کن بعدش نصفه و همینجوری ...

دز ۷۵ یک ماه خوردم.یدفعه گذاشتم کنار الان ۲۱ روزه.خیلی داغون بودم الان بهترم.فعلا چند روزه ملتی ویتامین و شبا منیزیوم میخورم تا از سرم بره.شنیدم یک ماه تا ۴۰ روز اذیت میکنه بعدش تازه کم کم خوب میشه

منم میخوردم همراه با قرص سلکسیب و باکلوفن ولی من اذیت نشدم چون غروبا میخوردم و چیزی متوجه نشدم بعد ق ...

من روز ملوکسی کام و شب بعد شام پیلایت و موقع خواب پرگابالین ۷۵.و یک ماه خوردم .شما چند وقت خوردین.شما شاید گاباپنتین میخوردین.من گزگز و کم حسی تو پامم داشتم.شما چی

من روز ملوکسی کام و شب بعد شام پیلایت و موقع خواب پرگابالین ۷۵.و یک ماه خوردم .شما چند وقت خوردین.شم ...

من اول گاباپنتین بعد دکتر عوضش کرد پرگابلین، آره منم گز گز و داغی داشتم بعد فیزیوتراپی خوب شد

من اول گاباپنتین بعد دکتر عوضش کرد پرگابلین، آره منم گز گز و داغی داشتم بعد فیزیوتراپی خوب شد

خداروشکر ولی من هنوزم اذیتم ولی بهترم.چند جلسه فیزیوتراپی و استخرم رفتین.فیزیوتراپ کار خاصی انجام دادن یا طبق معمول فقط دستگاه برق و اشعه مادون قرمز و ی سری ورزش برای خونه.من مازندرانم

خداروشکر ولی من هنوزم اذیتم ولی بهترم.چند جلسه فیزیوتراپی و استخرم رفتین.فیزیوتراپ کار خاصی انجام دا ...

۲۰ جلسه فیزیوتراپی و لیزر، فقط فیزیوتراپی یه جریان متفاوت روی پاهام میزاشت که محکم ضربه میزد و رها میشد همون خوبم کرد،