2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره در حد خودمون خوبیم خودش میگه تو زندگی بی پولی خیلی کشیدم الان فقط دلم می خواد پول رو پول بذارم ...

خب باهاش حرف بزن بگو پس انداز خوبه ولی وقتی که نیاز مالی نداشته باشیم..اینکه امروزمون رو خراب کنیم و به خودمون نرسیم برای فردا اشتباهه..از کجا معلوم باشیم که فردا رو ببینیم؟

خدایا راضیم به رضای تو
خب باهاش حرف بزن بگو پس انداز خوبه ولی وقتی که نیاز مالی نداشته باشیم..اینکه امروزمون رو خراب کنیم و ...

خیلی بهش میگم هر روز بهش میگم اما هیچ تاثیری نداره میگه من باید الان خودمو جمع کنم

ما یه خونه و ماشین معمولی و یه حقوق کارمندی داریم اما همش دلش می خواد جمع کنه

خوبه که بری ولی پولش کاملا دست خودت باشه و برای خودت خرجش کنی اما باعث نشه شوهرت اونم ازت بگیره و یا ...

ازش پرسیدم گفت هیچ چیزی فرقی نمی کنه همینجوری که الان هستیم همینجوری ادامه میدیم.ولی کلا میترسم نمیدونم بعدش چه حرفایی پیش میاد

ببین عزیزم خیلی از ما خانمها شاید چیزایی دلمون بخواد و نتونیم بخریم،من اصلا شوهرم بهم خرجی نمیده تا سال قبل خودم سرکار میرفتم 

عادت ندارم بگم بهم پول بده اصلا،اونم فکر میکنه من هیچ خرجی ندارن،اما هر چی بخوام میخره،پول حقوقشو.دستم میده ،کلا میره جای قسط ،

هرچی میخوای بگو بهش،جدا جدا،یه مبلغ هم پول تو جیبی بگیر سعی کن خرج نکنی هرچه میخوای از اون بگیر یا بگو.بخره

ببین عزیزم خیلی از ما خانمها شاید چیزایی دلمون بخواد و نتونیم بخریم،من اصلا شوهرم بهم خرجی نمیده تا ...

ببین من تا حالا که هشت ساله از ازدواجم میگذره هیچ چیزی برام نخریده.من میگم خرجی وظیفتو ازش میگیرم اما دیگه هیچی ،ازش درخواستم میکنم ولی انجام نمیده حتی بچه رو یه شهربازی نمیبره

منم با پسرم شهربازی و سینما و رستوران میریم خودمون دوتایی کلی عشق و حال می کنیم ولی نمیدونم درسته یا نه

من دیگه بیخیال خودشو و کاراشم تو هم دنبال یه کاری باش و خودتو نجات بده

اخه اینجوری فاصله پیش نمیاد

به نظرم اینجوری اصلا ادم نمیتونه زندگی عاشقانه ای داشته باشه

شوهر منم چون در گذشته بیپولی کشیده اصلا دل خرج کردن نداره من با اینکه شاغلم حتی یه مانتو با دل خوش نخریدم همش با اعصاب خوردی و دلخوری حتی یه تکه طلا ندارم چون شوهرم معتقد حیف پول که به طلا فروش بدی

شوهر منم چون در گذشته بیپولی کشیده اصلا دل خرج کردن نداره من با اینکه شاغلم حتی یه مانتو با دل خوش ن ...

شوهر منم خسیسه اما یکم کمتر از همسر شما

ولی کلا به خرج کردن من کار نداره یه موقع میگه خیلی گرونه نخر ولی پافشاری نمیکنه و ناراحتی پیش نمیاد برای پول من خسیس نیست فقط به پول خودش ارزش میده