2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۱-     استرداد هدایای دوره نامزدی که منجر به ازدواج نشده است قانون مدنی در مواد ۱۰۳۷ الی ...

این هدایای نامزدی که من هم اشاره کردم طبق قانون باید پس بدن ولی از نظر رویه و توصیه وکلا کسی این کارو نمیکنه.

و دوران نامزی با دروان عقد متفاوته.وتو دوران عقد احتیاج به پس دادن هدایا نیست و خانوم حق درخواست نفقه ایام گذشته و مهریه طبق بکارت یا عدم بکارت رو دارن.

و هیچ چیزی رو احتیاج نیست پس بدن.

من نمیگم.... قانون اینجوریه خب

میدونم....قانون ودین اصلی گفته به زن درهرشرایطی باید مهرشو دادتا مسئولیت گردنت نباشه وطلاهم به عنوان تحفه وهدیس حق پس گرفتن ندارن اینا قانون ازخودشون درمیارن بی انصافاااا

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه عزیزم اصلا این حرفتون قانونی نیست.من ارشد حقوق خصوصی دارم و شغلم اینه.اصلا اینطوری نیست

خب عقد و نامزدی برای هرکس و هر منطقه ای یه جوره .... مثلا برا ما فامیلمون عقد بود جدا شدن خانواده پسره تا لباس .... پس گرفتن😐

من خودمم از وکیل گروه پارسا پرسیدم گفت بستگی به قاضی و پرونده داره 

قانون نميتونه مجبور كنه عروس كادو ها رو پس بده

چيزي كه تو خوشي داده شده تو نا خوشي نميشه پس گرفت

حتي اگه خونه به نامش زده باشي

نميشه پس گرفت

مگه توافقي خودش پس بده

❤️❤️
خب عقد و نامزدی برای هرکس و هر منطقه ای یه جوره .... مثلا برا ما فامیلمون عقد بود جدا شدن خانواده پس ...

اصلا نکاح ربطی به عرف نداره.و وقتی قانون و رویه مشترکه به عرف و نظر دکترین ارجاع داده نمیشه.شما که سرچ میکنی اگه سرچ کنی متوجه میشی هیچ رای وحدت رویه ای در رابطه با نطر عرفیه استرداد هدایا وجود نداره.

اصلا نکاح ربطی به عرف نداره.و وقتی قانون و رویه مشترکه به عرف و نظر دکترین ارجاع داده نمیشه.شما که س ...

خب پس اگه زوجینی جدا بشن و طلاها پیش خانوم باشه بعد از چندماه از جدایی بازم امکانپذیر نیست پس گرفتن دیگه؟ درسته؟

طبق کدوم ماده قانونی میفرمایید

طبق هیچ قانونی...شهر ما اینطوریه دختر همه طلاها و لباس و حتی لوازم ارایشارم پس میده! !! من خودمم اینو قبول ندارم ولی اینجا رسم اینطوریه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷