2777
2789
عنوان

خواستگار

366 بازدید | 36 پست

من از طبقه پایینیمون خوشم میاد😂😂

بعد مامان پسره هر وقت منو میبینه میخنده در صورتی که کلا جدی هست

و امروز هم آش اورد در خونمون

پسره هم مجرده و تو سن ازدواج هست

بنظرتون یعنی میشه بیان خواستگاری من؟ اینم بگم که ما دو ماه هست که اومدیم توی این خونه که یک ماه اول اصلا نمیدونستن مامان و بابام یه دختر هم دارن🤣چون منو ندیده بودن اصلا

یعنی میتونم بگم یک ماه هست که میدونن من وجود خارجی دارم😂

نمیدونم توضیح بده ببینم خانواده هابهم میخورن

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم در ره عشق جگر دار تر از صد مردیم هر زمان بوی خمینی (ره) به سر افتاد مارا دور سر سید مجتبی خامنه ای میگردیم لبیک یا خامنه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرف نذریشو داری؟ خوشگل کن خودتو با یه خوراکی خوشمزه پرش کن ببر دم در خونشون پسش بده 😂😅

مادر مهم نیست پسره باید ببینه تا خوشش بیاد

دل اگر تنها شدی آواره ی گریان مشو!....از ترس تنها ماندنت سر بار این و آن مشو!...سرمای تنهایی به از دست ناکسان!...صد سال تنها باش و گرم از ناجوانمردان مشو.

کاری نداره

زندایی افعی م رو میفرستم براتون یه دعایی برای پسره درست میکنه

یک سال بعد بچه بغل سر خونه هستین

زندایی م رو دست کم نگیرید 😂

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

بهتربگو

۲ماهه پسره رودیدی عاشق شدی

وشناختی ازش نداری

شایدنامزدداره ویاداشته

شایددوستی داره وکسی عاشقشه و....

وای ازدست مادخترا😁😂

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

نمیدونم توضیح بده ببینم خانواده هابهم میخورن

آره مامان پسره توی این ساختمون با اینکه ما تازه اومدیم اینجا تا یچیزی بشه مثلا نمیدونم اب قطع بشه برق بره یا هر سوالی چیزی زنگ میزنه مامانم در صورتی که پسرش مدیر ساختمونه🤣