2777
2789
عنوان

تولد یک سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست
من که تولدش مرداد نمیخوام زیاد هزینه کنم تابستون خانواده خودم در دسترس نیست خانواده شوهرمم تو کادو ...

یه اتلیه ببر یه کیک و تمام 

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره اتلیه فکر خوبیه ولی دخترم اصلا ی جا بند نمیشه واسه عکس گرفتن واقعا شماها چکار میکنین که بچهاتو ...

انقد دلقک باری در اوردیم  ماها اوف من بردم اتلیه خیلی خوب شد عکساش

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
انقد دلقک باری در اوردیم  ماها اوف من بردم اتلیه خیلی خوب شد عکساش

باورت میشه حتی ی کلاه یا هد سر اصلا چیزی نمیذاره تو سرش 😄 شوهرم دیشب کلی ادا دراورد تا ی عکس بگیره واسه خواهرم بفرست اخرشم نتونست دخترم خیلی فضوله

باورت میشه حتی ی کلاه یا هد سر اصلا چیزی نمیذاره تو سرش 😄 شوهرم دیشب کلی ادا دراورد تا ی عکس بگیره ...

الهیییییی عزیزم ۱۰ ماهشه؟

اره ۱۰ ماهش تازه تموم شد رفت تو ۱۱ 

خدانگهش  داره حالا صبر کن راه بیوفته بدتر میشه

همین الانشم ی قدم میره و میافته تا چند روز دیگه قشنگ راه میره پدرسوخته خیلی فضوله 😅

ای جانم ماشالا پسر منم ده ماه ونیمگی  راه رفت